HAON Sziréna

2018.06.21. 10:42

Derékba tört faóriások okoztak forgalmi akadályt

Hajdú-Bihar - Felborult autó, megdőlt házfal is jutott a tűzoltóknak szerdára.

Hajdú-Bihar - Felborult autó, megdőlt házfal is jutott a tűzoltóknak szerdára.

Hajdúdorogon, a Nyíregyházi utcában egy ház melléképületének fala átdőlt a szomszédos telekre szerdán délután. A tűzoltók az esetleges életveszélyt elhárították. A falazatot, a kémény részeit eltávolították dugólétrán át.

Püspökladányban, a Bajcsy-Zsilinszky utcában egy húsz méteres kőris fa megdőlt telefon- és villanyvezetéket veszélyeztetett. A püspökladányi és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrész segítségével eltávolították a fát.

Három tízméteres fa derékban meghasadt tegnap délután Nádudvar külterületén a keleti híd után. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel dolgoztak, a forgalmi akadály megszüntették.

Egy személygépkocsi felborult egy körfogalomban, majd egy másik autónak ütközött tegnap késő délután Debrecenben, a Veres Péter utcában. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. A mentőszolgálat három embert kórházba szállított.

A megyénkben szolgálatban lévő mentők az elmúlt 24 órában 191 feladatot láttak el. Köztük a ma hajnali fél 5-kor az M35-ös autópálya józsai pihenőjénél történt esetnél is segédkeztek. Egy személyautó szalagkorlátnak ütközött. Egy könnyű sérültet ellátás után kórházba vittek.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány hat személyt fogott el, akik közül négyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg két főt körözés alapján. A rendőrök 13 személyt állítottak elő, köztük 8 főt bűncselekmény gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 12 esetben történt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!