HAON Sziréna

2018.05.25. 07:58

Eltűnt egy férfi Balmazújvárosból

Balmazújváros - A helyi rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Baráth Csaba eltűnése ügyében és a lakosság segítségét kéri.

Balmazújváros - A helyi rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Baráth Csaba eltűnése ügyében és a lakosság segítségét kéri.

A képen látható 43 éves férfi 2018. április 17-én fekete, szürke színű kerékpárjával indult el balmazújvárosi otthonából a boltba, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Baráth Csaba körülbelül 190 centiméter magas, 120 kilogramm, barna hajú, barna szemű, szemüveges.

Eltűnésekor fekete színű rövidnadrágot, sötétkék színű pólót és szürke túracipőt viselt, illetve volt nála egy zöld színű hátizsák.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Balmazújvárosi Rendőrkapitányságon (4060 Balmazújváros, Debreceni utca 4), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!