HAON Sziréna

2018.04.07. 10:13

Videó: Ásóval sózott a rokon fejére egy hajdúbagosi férfi

Hajdúbagos, Hosszúpályi - A sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett. A hajdú-bihari rendőrök őrizetbe vették és kihallgatták a 48 éves gyanúsítottat.

Hajdúbagos, Hosszúpályi - A sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett. A hajdú-bihari rendőrök őrizetbe vették és kihallgatták a 48 éves gyanúsítottat.

Április 6-án 14 óra körül értesítették a rendőrséget arról, hogy Hajdúbagoson bántalmaztak egy férfit, aki vérző fejsérülést szenvedett. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtés és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként megállapították, hogy a sértett sérüléseit egyik rokona okozta. A körzeti megbízottak a helyi férfit otthonában elfogták, majd előállították a Hosszúpályi Rendőrőrsre.

A hajdú-bihari nyomozók L. S.-t gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A nyomozás adatai szerint a két férfi szóváltásba keveredett, majd a vita hevében a gyanúsított egy ásóval több alkalommal fejen ütötte a sértettet, aki az elsődleges orvosi vélemény alapján a bántalmazás következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a 48 éves férfival szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást - tette közzé a police.hu.

Ügyeleti hírösszefoglalójukban a hatóságok arról is beszámoltak, hogy egy idős emberen kellett segíteniük Debrecenben, aki elesett és megsérült Bethlen utcai lakásában, ezért nem tudta kinyitni az ajtót a mentőszolgálat munkatársainak. A debreceni hivatásos tűzoltók ajtófeszítő segítségével jutottak be, és a sérültet átadták a mentőknek. A megyénkben szolgáló mentők a ma reggelt megelőző 24 órában 189 feladatot láttak el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!