HAON Sziréna

2018.04.09. 13:21

Házhoz mentek a hajdú-bihari rendőrök

Balmazújváros - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai egy balmazújvárosi fesztiválon jártak.

Balmazújváros - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai egy balmazújvárosi fesztiválon jártak.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai április 7-én Balmazújvárosban, a 2. Országos Kraut und Prai Fesztiválon jártak.

A bűnmegelőzési szakemberek a helyszínen felállított információs ponton vagyonvédelmi tanácsokat adtak az érdeklődőknek, valamint a rendezvényre kerékpárral ellátogatóknak a Bike Safe program keretében lehetőségük volt a járműveik regisztrálására.

A Bike Safe egy országos kerékpár-regisztrációs rendszer, amelyet a kerékpárlopások megelőzése érdekében hoztak létre.

A regisztrálás során a kétkerekűekről fényképek készülnek, és ezeket, valamint a különböző azonosító adatokat rögzítik az országos nyilvántartásban, amelynek segítségével beazonosíthatóvá válnak, és egy lopás esetén nagyobb valószínűséggel kerülhetnek vissza jogos tulajdonosaikhoz.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!