HAON Sziréna

2018.04.19. 07:04

Halálos baleset az M3-ason Polgárnál

Polgár - Egy német rendszámú személyautó ütközött neki hátulról egy kamionnak, a gépkocsi utasa a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Polgár - Egy német rendszámú személyautó ütközött neki hátulról egy kamionnak, a gépkocsi utasa a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint csütörtök hajnali 2.30-kor egy német rendszámú személyautó közlekedett az M3-as autópályán Nyíregyháza felől Budapest irányába, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a 174. számú kilométerszelvényben hátulról nekiütközött egy kamionnak. A baleset következtében a gépkocsi utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - olvasható a police.hu-n.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség a Budapest felé vezető pályatestet teljes szélességében lezárta, a forgalmat Polgár felől Hejőkürt irányába terelték. A helyszínelés és a műszaki mentés 9 óra 10 perckor befejeződött, a forgalom az érintett útszakaszon zavartalanul halad.

A műszaki mentést a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók hajtották végre.

A rendőrség az arra haladók fokozott figyelmét kéri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!