HAON Sziréna

2018.03.08. 14:52

Tizenöt autóról szedték le a márkajelzést a fiatalok

Debrecen - A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást azzal a három fiatallal szemben, akik a megalapozott gyanú szerint parkoló autók emblémáit lopták el.

Debrecen - A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást azzal a három fiatallal szemben, akik a megalapozott gyanú szerint parkoló autók emblémáit lopták el.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást két debreceni és egy hajdúsámsoni fiatallal szemben.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2017. november 6-án 22 óra körül arról, hogy az István úti lakásából látja, hogy három fiatal fiú egy késsel lefeszíti a parkoló autók márkajelzéseit. A debreceni járőrök rövid időn belül, még a helyszín közelében elfogták a fiatalokat, akiket előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók kihallgatták őket. A gyanúsítottak beismerő vallomást tettek, amely során elmondták, hogy tetszés szerint választották ki az autók emblémáit, amiket csak dísznek akartak használni. A nyomozás adatai szerint összesen 15 személyautó márkajelzését tulajdonították el a fiatalok.

Fotó: police.hu

A nyomozók a gyanúsítottakkal szemben folytatott nyomozást 2018. március 6-án befejezték és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbították a járási ügyészség részére.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -


[related-post post_id="3734085"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!