HAON Sziréna

2018.03.30. 09:54

Karambol a Petőfin, tűz a Füredi úton

Hajdú-Bihar - A 4-es főúton és Hajdúböszörményben is történtek balesetek.

Hajdú-Bihar - A 4-es főúton és Hajdúböszörményben is történtek balesetek.

A megyei mentők csütörtökön 200 feladatot láttak el, tájékoztatta a Naplót az OMSZ illetékese. Ezek közül kiemelte a 14 óra 55 perckor, 4-es főúton történt balesetet: a kabai leágazásnál két személygépkocsi ütközött, egy könnyű sérültet szállítottak kórházba. 20 óra 17 perckor pedig Debrecenben, a Petőfi téren ütközött össze két személygépkocsi, a balesetben egy súlyos és egy könnyű sérültet láttak el.

A megyei katasztrófavédelem illetékesétől megtudtuk, hogy egy szeméttároló kapott lángra csütörtök kora délután Debrecenben, a Füredi úton. A lángokat a közelben tartózkodók eloltották. A helyszínre érkező debreceni hivatásos tűzoltók az utómunkálatokat végezték el.

Elmondta továbbá, hogy két személygépkocsi ütközött össze csütörtök délután Hajdúböszörményben, a Hajdúkerület utcában. A helyszínen a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók a sérült járművet átvizsgálták. Az eset során a megyei katasztrófavédelem információi szerint személyi sérülés nem történt.

Amint azt a mentőszolgálat sajtóreferense is elmondta, két személygépkocsi ütközött össze tegnap a késő esti órákban Debrecenben, a Petőfi téren. A helyszínre vonuló debreceni hivatásos tűzoltók a sérült járműveket átvizsgálták, majd elvégezték azok feszültségmentesítését is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!