HAON Sziréna

2018.01.26. 09:34

Családi ház égett a Citera utcában

Hajdú-Bihar - Sok munkát adott a jég és a hó olvadása a debreceni tűzoltóknak.

Hajdú-Bihar - Sok munkát adott a jég és a hó olvadása a debreceni tűzoltóknak.

Tűz ütött ki Debrecenben, a Citera utcában egy 63 négyzetméteres családi ház két szobájában a péntekre virradó éjszaka. A tűzoltók 3 vízsugárral oltották a lángokat, miközben 2 gázpalackot kihoztak az épületből. Az egyik palack ennek ellenére felrobbant, a másikat sikeresen visszahűtötték. A tűz során 1 ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

A hóolvadással összefüggésben több helyre riasztották a debreceni tűzoltókat csütörtökön. A Piac utcán például gépezetes tolólétra segítségével távolították el a jeget, a Csapó utcában egy négyemeletes társasház tetejéről estek le jégtörmelékek. Az időjárás egy erkély aljában is kárt tett, a Miklós utca és az Antal József utca kereszteződésében a vakolat hullott le. A tűzoltók a területet körbezárták, majd kihúzós létrát használva leverték a gyalogosokat veszélyeztető vakolatot.

Lehasadt egy tíz méter magas fa ága Debrecenben, a Bölcs utcában csütörtök délelőtt, melyet szintén a helyi tűzoltók távolítottak el.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!