HAON Sziréna

2017.12.04. 10:56

Több autós lecsúszott az útról

Hajdú-Bihar - A télire fordul idő hatása megmutatkozott a megyénkbeli életmentők munkájában.

Hajdú-Bihar - A télire fordul idő hatása megmutatkozott a megyénkbeli életmentők munkájában.

Az elmúlt 24 órában számos esetnél segédkeztek a tűzoltók: Árokba hajtott, majd az oldalára borult egy kisbusz tegnap délelőtt a 33-as számú főúton Kismacs közelében. A kisbuszban négyen utaztak, akik közül egy embert a mentők kórházba szállítottak.

Ugyancsak az árokban kötött ki egy személyautó Kálmánháza és Hajdúnánás között tegnap délután. A tűzoltók drótkötéllel kihúzták az árokból. A kocsiban utazó személy nem sérült meg.

Fának ütközött egy személygépkocsi vasárnap délután Konyár határában. A járműben ketten voltak, akik közül az egyik utas beszorult. A helyszínre vonult tűzoltók kiszabadították a roncsban rekedt embert. A sérülteket a mentők kórházba szállították.

Egy tíz méteres fa dőlt az útra tegnap késő délután Balmazújváros határában. Mivel a közúti közlekedést veszélyeztette a tűzoltók a láncfűrésszel eltávolították.

Vasárnap késő este Hajdúbagoson, a Zsák utcában egy családi ház kéményében a lerakódott korom kisebb lánggal égett. A debreceni hivatásos tűzoltók a parazsat eltávolították. Anyagi kár nem keletkezett és nem sérült meg senki sem.

A fentieken túl a mentőszolgálat alábbiakról számolt be: vasárnap délben Balmazújváros–Nagyhátnál felborult egy személykocsi; egy könnyű sérültet szállítottak kórházba. Később Nyíradony és Nyírmihálydi között két autós ütközött. Egy személy súlyos, kettő könnyű sérülései miatt szorult kórházi eljárásra.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!