HAON Sziréna

2017.12.19. 12:24

Lesodródott egy autó a Vámospércsi útról

Hajdú-Bihar - Baleset történt a Szoboszlói úton, a Honti utcában és Ebesen is.

Hajdú-Bihar - Baleset történt a Szoboszlói úton, a Honti utcában és Ebesen is.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, akik közül 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 1 főt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 23 személyt állítottak elő, köztük 10 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 8 esetben történt.

A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság beszámolója szerint hétfő reggel Debrecen-Dombostanyán tűz ütött ki egy lakóház konyhájában. A debreceni hivatásos tűzoltók és a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vonult a lángokhoz, akik az oltás mellett egy gázpalackot is kihoztak az épületből. A házban öt felnőtt és négy gyermek lakott, akik közül ketten megsérültek. A tűzoltók tűzeseti helyszíni szemlét folytattak le.

Berettyóújfaluban, a Belső majorban kora délután riasztották a berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat. Egy családi ház melletti gödörben nagy mennyiségű víz gyűlt össze, amelyet a tűzoltók szivattyúval távolítottak el.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfő délután Debrecenben, a Szoboszlói úton. A debreceni tűzoltók elvégezték az autók feszültségmentesítését, és kézi erővel a forgalmi akadályt is megszüntették. A balesetben három ember volt érintett, egyikük sem sérült meg.

Lángra kapott egy családi ház mellett található kazánház szigetelése hétfő este Debrecenben, a Lázár utcában. A tüzet még a lánglovagok kiérkezése előtt eloltották az ott élők. A debreceni egység hőkamerával átvizsgálta az épületet, majd elvégezte az utómunkálatokat. A tűz során kisebb anyagi kár keletkezett, de nem sérült meg senki.

Lesodródott az úttestről egy személyautó késő este Debrecenben, a Vámospércsi úton. A helyi tűzoltók elvégezték az autó feszültségmentesítését. A balesetben egy ember sérült meg, őt a mentőszolgálat kórházba szállította. A személygépkocsiban nagyobb anyagi kár keletkezett.

A mentőszolgálat szóvivője további két balesetről is beszámolt. Hétfő délelőtt fél 11 körül Ebesen, a 4-es számú főúton összeütközött két személyautó, a helyszínről két könnyű sérültet szállítottak kórházba. Délután 1 óra körül Debrecenben, a Honti utcán személygépkocsi és kisbusz karambolozott, amelynek következtében egy könnyű sérültet kellett ellátniuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!