haon-sportoldal

2015.05.10. 18:35

A DEAC nyerte a szomszédvári rangadót

Szatmári Csaba alakulata magabiztosnak mondható győzelmet aratott a Hajdúböszörmény ellen az NB III. Keleti csoportjának 26. fordulójában.

Szatmári Csaba alakulata magabiztosnak mondható győzelmet aratott a Hajdúböszörmény ellen az NB III. Keleti csoportjának 26. fordulójában.

DVSC–DEAC–Hajdúböszörmény 2–0 (1–0)

200 néző, vezette: Sipos L. (Viczián M., Flinta Z.)

DVSC–DEAC: Rácz T. – Kuti K., Kinyik Á., Szatmári Cs., Kovács G., Bereczki D. (Karikás K.), Sándor T., Györky B., Varga K., Szécsi M. (Dombi M.), Sós B. Edző: Szatmári Csaba.

Hajdúböszörmény: Somogyi M. – Éles B., Fülöp A., Simonka R., Lovas M., Burics A., Szathmári Zs. (Nagy T.), Szabó M. (Szabó M.), Jeremiás G., Kállai G., Igor B. Edző: Fogarasi Zoltán.

Gól: Sós B. (2). Jók: mindenki, illetve Fülöp A., Somogyi M. (a mezőny legjobbja)

Szatmári Csaba: – Megérdemelten tartottuk hazai pályán a három pontot. Két tizenegyessel sikerült megnyerni a mérkőzést, de úgy gondolom, több helyzetet alakítottunk ki, mint az ellenfél, ezért megérdemelt sikert arattunk.

Fogarasi Zoltán: – A mérkőzésen a DEAC jól játszott, de az első kamu tizenegyest a játékvezetőnek esze ágában sem volt befújni, mert jól látta, hogy nem történt szabálytalanság, de Viczián kolléga nevetséges módon „felülbírálta”, s ez az esemény a döntően befolyásolta a mérkőzés alakulását. A második büntető jogos volt, de az ezért járó kiállítás rosszindulatú és nevetséges. Természetesen nem hárítom a felelősséget senkire, de amíg a legnagyobb helyzeteinkből sem tudunk gólt rúgni, addig kevés a sanszunk 1-1 mérkőzés megnyerésére. Gratulálok az ellenfélnek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!