haon-sportoldal

2009.01.08. 11:28

Női kézi: tessék választani!

<p>Egy időben játssza a Loki és a Tajtavill a nagyon érdekesnek ígérkező bajnokiját.</p>

Előre dörzsölhetik tenyerüket a hajdúsági kézilabda-barátok, ugyanis a DVSC-Aquaticum és a Tajtavill-Nyíradony alakulata is fontos mérkőzésen lép pályára a hét végén – ráadásul hazai környezetben. Viszont választaniuk kell a drukkereknek, hiszen a LokiHódmezővásárhely és a nyíradonyiak Ferencváros elleni derbije is szombaton 18 órától kezdődik. Ilyenkor rögtön felmerül a sportszeretőkben a kérdés: nagyobb körültekintéssel eljárva nem lehetett volna megoldani, hogy akik akarják, mindkét meccset megnézhessék élőben? Miután Debrecenből sokkal több szurkoló jár ki Nyíradonyba, mint fordítva, ezért a Tajtavill illetékesének tettük fel a kérdést.

Nem ment

– Természetesen felmerült a csapatnál, hogy változtassunk, de az szóba sem jöhetett, hogy más napra tegyük át a meccset, esetleges időpont-módosításon törtök a fejünket. Eshetőség volt, hogy felcseréljük az ifjúsági és a felnőtt meccs kezdési időpontját, de ezt elvetettük, mert akkor még úgy volt, hogy szombat munkanap lesz és így a 16 órási kezdés rossz választásnak tűnt – nyilatkozta a HAON-nak Horváth Beáta, a Tajtavill-Nyíradony technikai vezetője.

– Más napra pedig több okból sem tehettük át a találkozót: a nyíradonyi sportcsarnok beosztása igen zsúfolt, nehéz lett volna új időpontot találni, ráadásul ezt egyeztetni kellett volna a Ferencvárossal is, ami szintén nem egyszerű feladat, hiszen a zöldek több fronton is érdekeltek, így zsúfolt a versenynaptárjuk. Tény, hogy amikor rangadót játszunk és a találkozó nem ütközik a Loki meccsével, akkor többen szurkolnak a Tajtavillnek a helyszínen, de sajnos most ezen a helyzeten nem tudtunk változtatni – mondta a technikai vezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!