haon-sportoldal

2009.01.08. 13:59

Újabb kapust tesztelnek

<p>Vukasin Polekszics után újabb montenegrói kapusa lehet a DVSC-TEVA csapatának, ugyanis a napokban a piros-fehéreknél szerepel próbajátékon a déli ország U21-es válogatott portása, Mihajlo Radulovics – adta hírül a klub honlapja.</p>

A huszonegy éves hálóőr az FK Sutjeska Niksic gárdájától érkezett a cívisvárosba és a Sparta Prahától jött Miski Zoltánnal együtt teszteli a kapust kereső hajdúsági csapat. Az is az egyesülethez kapcsolódó hír, hogy a február elején Törökországban edzőtáborozó Loki ötödikén megmérkőzik a cseh élvonalbeli FC Tescoma Zlínnel, így a Sturm Graz után újabb kinti ellenfél kilétére derült fény

 A debreceniek három eddigi sérültjéhez (Máté, Szakály, Nagy Zoltán) sajnos egy újabb játékos csatlakozott: Kerekes Zsombor combhajlító izma még a téli szünetben, egy erdei futás során húzódott meg.

Kerekes egy gödörbe lépett bele, amikor az előírt házifeladatát teljesítette éppen – mondta a Naplónak Dankó Mihály rehabilitációs edző.

– A vizsgálatok során kiderült, hogy nem szakadt be a belső combhajlítója, csak megnyúlt kissé.

Csütörtökön elkezdte a rehabilitációs kezeléseket és ha minden a terv szerint alakul, akkor a jövő hét közepén csatlakozhat a többiekhez.

  • Nõi kézi: tessék választani!
  • DAKAR 2009: Tovább remekelnek Palikék
  • Várakozó állásponton a DKSE-nél
  • DAKAR 2009: Meghalt egy francia motoros
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!