haon-sportoldal

2008.10.02. 18:19

Sűrű menetrend után pihenő

<p>Nyíradony – Küzdelmes mérkőzés után – a Fehérép-Alcoától 32-28 arányban szenvedtek vereséget szerdán idegenben – a hét végén pihenő vár a Tajtavill Nyíradony játékosaira.&#160;<A href="http://apps.haon.hu/download/hbntippek/N_i_k_zilabda_menetrend5.pdf"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>A csapat menetrendje a bajnokságban</B></A> [.pdf - 44KB]</p>

A fehérvári találkozón már az első percekben háromgólos hátrányba kerültek a nyíradonyiak, s aztán hiába igyekeztek, ezt a különbséget már nem tudták ledolgozni.
– Végig partiban voltunk, megvolt a lehetőség a jó eredményre – értékelt a Haonnak a három gólt szerző Szamosi Anita. – Sajnos kimaradtak a ziccerek, sok helyzetet elrontottunk; ezt meg is beszéltük a találkozó után.
Anita a nyíradonyiak egyik legjobbja volt a szerdai bajnokin.
– Örültem, hogy jobban ment, és tudtam segíteni a csapatnak. Jól éreztem magam a pályán, jó volt végre felszabadultan játszani.

Az első lövés sikerült, és ez önbizalmat adott.
Ugyanakkor a Fehérép ellen nem nyomta a csapatot a „kötelező győzelem” terhe. – Azért benne van az emberben, hogy jó lenne jó eredményt elérni – tette hozzá Anita.
Csütörtökön és pénteken még edzés, ellenben szombaton és vasárnap pihenés vár a játékosokra, akik sűrű másfél héten vannak túl. – Két-két nap volt a találkozók között, de elég jól sikerült ez az időszak – vélekedett Anita.
A jövő hét végén a Dunaferr gárdája lesz a következő ellenfél. – Nem elveszett meccs, hiszen a Győrt leszámítva bármelyik csapat ellen akármilyen eredmény születhet – jegyezte meg a kiváló játékos.

 A csapat menetrendje a bajnokságban [.pdf - 44KB]

  • Kikapott a Tajtavill-Nyíradony
  • Nem szabad belealudni a meccsbe
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!