haon-sportoldal

2008.10.01. 20:46

Loki: Ismét vereség lett a vége

<p>Miskolc - A bajnokság után a Ligakupa első fordulójában is nagy verést szedett össze a Herczeg-alakulat.&#160;<DIA width="1000" height="800" alt=""><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Ligakupa__DVTK___DVSC_4_1_2008_10_01_/index.shtml , SERIE ,1000,800)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Ligakupa: DVTK - DVSC 4-1 2008.10.01." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-ligakupa-dvtk-dvsc-4-1_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-ligakupa-dvtk-dvsc-4-1-horvath-szabolcs-interju_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Ahogy azt már megszokhattuk ebben a sorozatban, mindkét együttes a második csapatát szerepeltette a szerda esti mérkőzésen, a vendégeknél azonban több, az első csapatnál is számításba vett labdarúgó lépett pályára. Ismét lehetőséget kapott a Kerekes-Bogdanovcs csatárduó és újra a kezdőben szerepelt a hosszú sérüléséből visszatért játékmester, Sándor Tamás is.
Korán hátrányba kerültek
Mire felvehette volna a ritmust a DVSC-TEVA együttese, máris a hálójukban táncolt a labda, a DVTK már az ötödik percben beköszönt.

A hazaiak a gól után visszaálltak kissé, a debreceniek több helyzetet is kialakítottak, de azok kimaradtak.

Ahogy ilyenkor lenni, az ellenfél rúgott gólt, de arra még hamar válaszolni tudott a LokiKerekes révén.

Ekkor mindenki arra számított, hogy új lendületet kap a góltól a hajdúsági gárda, de kihagyott ziccereire újabb diósgyőri gól érkezett, így 3–1-gyel vonulhattak pihenőre a csapatok.

Erőlködés a szünet után
Egy felpaprikázott és cserékkel felfrissített Loki jött ki a második félidőre, de a hazai B-csapat is remekül állt a lábán, a kapuk felváltva forogtak veszélyben.

A DVSC mindent megtett az eredmény kozmetikázása érdekében, de a Diósgyőr újabb gólt szerzett, ezzel kiütésessé tette a vendégek vereségét.

A meccsről összességében elmondható, hogy bár nem az „éles” együttesek csaptak össze a mostoha sorsú kupasorozatban, ám a háromgólos vereség mindig és mindkivel szemben kínos az utóbbi évek sikercsapata számára. szombaton a REAC ellen mindenképpen javítani kell.

JEGYZŐKÖNYV
Diósgyőri VTK – DVSC TEVA 4–1 (3–1)
Diósgyőr, 800 néző. V.: Varga (Kelemen, fehér)
DVTK: Köteles – Bokros, Lakatos (Kreizler, 81. ), Kamber, Gohér – Szélpál (Takács, 70.), Vranesevics, Kovács (Kállai, 77.), Horváth (Lipusz, 57.) – Tchana (Pelecaci, 12.), Szabó V. Megbízott edző: Benczés Miklós.
Debrecen: Csernyánszki – Nagy Z., Kardos (Fodor, 46.), Szatmári, Poledica – Czvitkovics (Czanik, 46.), Sándor T. (Spitzmüller, 70.), Varga J., Varga Z. (Bódi, 46.) – Kerekes (Eterovic, 56.), Bogdanovics. Klubmenedzser: Herczeg András.

Gól: Tchana (1-0) a 8., Szélpál (2-0) a 22., Kerekes (2-1) a 29., Horváth 36., Vranesevics (4-1) a 67. percben.
-T.N.-

  • Ligakupa: DVTK vs. DVSC élõben!
  • Szerdán elkezdõdik a Ligakupa
  • Debrecen a serdülõ baseball-bajnok
  • Kéki hetedik lett a duatlon vébén
  • XIII. Pipelife Kupa Debrecenben
  • A példa adott, meglepetésre fel!
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!