haon-sportoldal

2008.09.15. 16:46

Fegyelmezettebben játszani

<p>Debrecen – Kellemetlen meglepetés érte a DKSE-Airport Debrecen szurkolóit a hét végén; a csapat ugyanis kikapott Csurgón. A helyi – az első osztályban újonc – gárda 35–34-re verte a cívisvárosiakat.</p>

– Nem voltunk olyan elszántak, amilyennek az idegenbeli győzelemhez kellett volna lenni – értékelt Kovács Mihály vezetőedző.

–  A védekezés nem volt megfelelően hatékony, én is keresem ennek az okát. A támadójátékkal viszont nem vagyok elégedetlen. Tudtuk, hogy nehéz feladat a Csurgó legyőzése, mert habár most kerültek fel, tele vannak NB I-es játékosokkal, és biztosak voltunk abban, hogy motiváltak lesznek.

A szakember ugyanakkor megjegyezte, attól a csapattól kaptak 35 gólt, amely a Dunaferrnek mindössze 19-et dobott.
– Kicsit erősebb lett a DKSE, mint tavaly volt, de fegyelmezetlenségeket követtünk el – mondta a vezetőedző.
Csütörtökön a Mezőkövesdet fogadják a Hódos Imre-sportcsarnokban. – A kövesdiek az új edzővel jól megtalálják a hangot, tavaly mumusunk volt ez az alakulat, kínkeserves meccseket játszottunk velük.

Bízom benne, hogy itthon jobb lesz a védekezésünk, illetve az egész teljesítményünk. Nagyobb agresszivitásra, javuló formára, a védekezésben együttműködésre van szükségünk, a csapat érdekeinek kell alárendelni a játékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!