haon-sportoldal

2008.06.29. 20:34

Az én EB-m: Kár, hogy vége

<p>Debrecen – Rédei István, a Debreceni KSE NB I-es férfi kézilabdacsapatának válogatott átlövője csak azt sajnálja a futball EB-vel kapcsolatban, hogy vasárnap véget érnek a küzdelmek, egyébként remekül szórakozott az elmúlt három hétben.</p>

Nagyon szeretem a focit, sőt, egyenesen imádom! Éppen ezért szinte mindegyik meccset láttam, és megmondom őszintén, hogy nagyon tetszettek a találkozók.

Szerintem nagyon élvezetes focit játszottak a csapatok, még a mezőny leggyengébbjei, a házigazda osztrákok és a svájciak is egyértelműen támadó szellemben futballoztak, nagy akarással és odaadással küzdöttek, és ezzel sok millió futballrajongó szimpátiáját nyerték el.

A csapaton belül mindenkinek tippelni kellett a végső győztest illetően, és én Hollandiára tippeltem az aranyérem elsőszámú várományosaként. Vesztettem, de nem hullajtok könnyeket, mert annyira nem állnak közel hozzám, csak a játékosállomány erőssége alapján vártam Sneijderéket az első helyre.

Egyébként a kis csapatoknak szurkoltam most is, mint mindig, és sajnálom, hogy egyiknek sem termett babér. A döntőbe két remekül felkészített csapat jutott be, így mindenképpen jó helyre kerül a trófea. Kár, hogy vége...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!