haon-sportoldal

2008.06.09. 16:40

Az együtt szurkolás élménye

<p>Debrecen – Nézze a labdarúgó EB-t szakemberek társaságában, a Napló-parkban, a DEAC-pályán!<BR /><BR /></p>

A szokásoknak megfelelően a Napló és a Hajdú Online az idei labdarúgó Európa-bajnokság idejére is otthonra talált, mégpedig a Dóczy utcai DEAC-pályán.

A Debreceni Egyetem jóvoltából itt rendezkedhetett be a Napló-park, vagyis az a közösségi hely, ahol a futballszeretők együtt szurkolhatnak kedvenc csapatuknak a kontinensbajnokság ideje alatt.

Van ott minden, ami kell: óriáskivetítő, LCD-tévék, olcsó sör, és nagyon nem utolsósorban illusztris szakértők: a házigazda szerepét betöltő újságírók, Nehéz Attila és Tóth Csaba Zsolt újságírók már eddig is vendégül láttak több közismert személyiséget, így például Sándor Mihály labdarúgó-szakírót, Asbóth Endrét, a városi sportbizottság elnökét, Pajkos Jánost, a DVSC 2001-es kupagyőztes csapatának mesterét, és a debreceni kézilabda-utánpótlásnevelés egyik kiválóságát, Boros Ferenc edzőt.

Ismert arcokból ezután sem lesz hiány: jönnek majd természetesen a Loki focistái, edzői is, és rajtuk kívül megannyi népszerű ember. Az igazi futballhangulathoz tehát minden adott és adott lesz a DEAC-pályán: nézze az Európa-bajnokságot a Naplóval és Hajdú Online-nal, és érezze jól magát a meccsek ideje alatt!

-T. Cs.Zs.-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!