haon-sportoldal

2008.06.29. 20:12

A Diósgyőr ellen nem ment

<p>A Loki ezt a jövő hetet is Balmazújvároson tölti, a fiúk napi két edzéssel gyűjtik az erőt.</p>

Egy győzelem, egy vereség – ez volt a mérlege a DVSC labdarúgócsapatának az abaújszántói pályaavatón. A hajdúságiak a Megye I-es házigazdák ellen előbb arattak egy 10–0-ás győzelmet .

Ezen a meccsenKorhut és Szilágyi Gábor személyében két fiatal, a Létavértes csapatából érkezett játékos is helyet kapott a Lokiban, mely a 2x25 perces mérkőzésen a PolekszicsBernáth, Mészáros, Komlósi, SzilágyiG. – Dombi, Kiss, Huszák (Negot), KorhutVarga Z. – Bogdanovics összeállításban játszott.

Bogdanovics négyszer vette be a kaput, míg a román próbajátékos, Radu Negot és újdonsült igazolás, Varga Zoltán két-két gólt szerzett. Rajtuk kívül még Huszák és Dombi talált be.

 

Ezt követően a a piros-fehérek megmérkőztek a Diósgyőr NB I-es csapatával is, egy szinte teljesen más csapattal. A Loki a CsernyánszkiNagy Z., Bíró, Szűcs, TakácsCzanik, Demjén, Huszák, CzvitkovicsRudolf, Negot összeállításban játszott, és kikapott 1–0-ra. A DVTK gólját Sztanics szerezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!