haon-sportoldal

2008.04.08. 19:44

DVSC-TEVA–Integrál Dac Magyar Kupa visszavágó mérkőzés

<p>A múlt heti idegenbeli sikert követően hazai pályán kell bebiztosítania a döntőbe jutást a Magyar Kupa küzdelemsorozatában Lokinak. A mérkőzés eseményeiről folyamatosan beszámolunk!&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-dvsc-integral-foci_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

A Loki két győzelemmel, 10-1-es összesítéssel jutott a fináléba.
92. perc: véget ért a meccs: DVSC-TEVA-Integrál DAC 6-0.
91. perc:
Újra Bogi-gól! Czvitkovics ugratta ki a szerb támadót, aki 10 méterről bal lábbal a rövid sarokba bombázott. 6-0
90. perc: 2 perc alatt Bogdanovics előtt újabb két lehetőség adódott, de ezúttal nem járt sikerrel a támadó.
87. perc: Újra gól! Bogdanovics csapott le egy labdára, két védőt is kicselezett, majd a kifutó Deli mellett a bal alsó sarokba passzolta a labdát. 5-0
85. perc: itt a negyedik! Végre egy remek támadást láthatott a publikum: Bogdanovics remek labdával ugratta ki Huszákot, aki 12 méterről a kivetődő Deli alatt a kapuba lőtte a labdát. 4-0.
82. perc: újabb helyzetekről, lehetőségekről nem tudunk beszámolni, továbbra is a két 16-os között folyik a küzdelem.
74. perc: növelte előnyét a Debrecen! Czvitkovics harcolt ki egy 11-est, miután Csikós lerántotta. A büntetőt Bogdanovics magabiztosan lőtte a jobbra mozduló kapus mellett a bal alsó sarokba. 3-0.
71. perc: újabb Loki-gól! Czvitkovics Huszáktól kapta vissza ragyogóan a labdát, egyedül állt szemben a kapussal, s 11 méterről higgadtan jobbal a kapu jobb oldalába helyezett. 2-0
67. perc: Szentes Lázár is kihasználta harmadik cserelehetőségét: Meggyes le, Kalcsó be.
63. perc: az utóbbi percekben a DAC-nál van többet a labda, de semmi lényeges momentumot nem tudtuk feljegyezni.
62. perc: a lábát fájlaló Nagy Zoltán helyett Huszák Tamás a pályán.
59. perc: Czanik jobb oldalról tört be a 16-oson belülre, ballal lőtt, a labda alig kerülte el a jobb kapufát.
57. perc: ismét egyszerre cserélnek az edzők: Nagy Tamás helyett Galántai folytatja, míg a Lokinál DombitSpitzmüller István váltotta.
55. perc: unalmas mezőnyjáték folyik a pályán, egymás hibáiból élnek a csapatok.
50. perc: a kezdeti Loki-rohamok után a DAC két alkalommal is eljutott a DVSC kapujáig, de komolyabb veszélyt nem tudtak kialakítani.
46. perc: cserék a szünetben: Pásztor helyett Csikós, Szakály helyett pedig Czvitkovics kezdte a második félidőt.

A fél perce pályán lévő Czvitkovics egy visszagurított labdát 18 méterről lőtt, a labda a jobb kapufát találta el.
45+1 perc: véget ért az első félidő. DVSC-TEVA-Integrál-DAC 1-0.

Alacsony színvonalú, izgalmaktól mentes játékrészt láthattunk, egyetlen pozitívum, hogy vezet a Loki.
43. perc: a hazaiak gólja után semmi sem változott semmi a játék képét illetően, a debrecenieknél van többet a labda, de meddőnek bizonyul a fölény.
36. perc: vezet a Loki! Szakály szerzett erőszakosan labdát, három debreceni játékos vezette a játékszert egy védőre, a lokista középpályás passz helyett cselezett, a győri játékos buktatta. Demjén 18 méteres szabadrúgása lepattant a védőkről, Bogdanovics átvette a labdát, majd ballal 11 méterről a kapu jobb oldalába bombázott. 1-0.

32. perc: továbbra sincs változás, a kapusoknak semmi dolguk nincs.

24. perc: Bogdanovics remek passzal indította a jobb oldalon Dombit, aki a középen érkező Szilágyit akarta megjátszani, de a beadás hosszú lett.

22. perc: hatalmas helyzetet hagyott ki a DAC, egy kényszerítő után Czanik adott középre az alapvonal közeléből, középen Laki várta az átadást, de a labda a csatár mögé érkezett, amit Dombi kivágott.

17. perc: Bogdanovicsot ugratták ki, a csatár remek cselekkel csapta be a védőket a 16-oson belül, de mielőtt lőtt volna, eltolták előle a labdát. Viszont nem tudtak felszabadítani a vendégek, ismét a szerb támadó elé került a labda, aki lőtt, de egy győri játékosról kapu fölé pattant a labda.

15. perc: most már teljesen átvette az irányítást az irányítást a DVSC, de hiába van Demjénéknél többet a labda, nem tudnak helyzetet kidolgozni a DAC kapuja előtt.

13.: Szatmári lőtt el 22 méterről egy szabadrúgást, a gólba tartó labdát Deli biztosan fogta.

9. perc: hullámzó a játék, hol egyik, hol másik csapat birtokolja többet a labdát, de helyzetig nem jutnak a felek.

6. perc: ismét szabadrúgás a Loki javára, Demjén futott neki a 28 méterre letett labdának, de a lövése messze elkerülte a kaput.

4. perc: a 16-os baloldali vonalától fél méterre rúghatott szabadot a Loki, Dombi 14 méterről lőtte el a labdát, ami elakadt a védőkben.

1. perc: támadólag lépett fel a DAC, első támadásuk során el is jutottak a debreceni 16-oson belülre, ahol Laki az őrzője mellett elesett, Gaál Gyöngyi játékvezető sípja néma maradt.

A Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján a DVSC-TEVA az Integrál-DAC csapatát látja vendégül az Oláh Gábor utcai stadionban. A felek első, győri összecsapásán a Loki 4-1-re diadalmasodott, így a hazaiak magabiztos előnnyel kezdik a találkozót.

A csapatok a következő összeállításban kezdték a meccset:
DVSC-TEVA: Balogh - Nagy Z., Komlósi, Szatmári, Fodor - Dombi, Demjén, Varga J., Szakály - Bogdanovics, Szilágyi.
Integrál-DAC: Deli - Pásztor, Bisoye, Szabadfi, Présinger - Csikós, Szűcs L., Nagy T., Kalcsó - Bali, Laki.
Deli - Pásztor, Hegedűs T., Töltősi, Présinger - Czanik, Ludánszki, Müller, Meggyes - Laki, Nagy T.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!