haon-sportoldal

2008.03.07. 17:24

A megye pályáin is pattogni kezd a labda

<p>A hét végén megkezdődnek a küzdelmek az alacsonyabb osztályú labdarúgó-pontvadászatokban is. A Megye I-ben a Szoboszló aligha engedi ki a kezéből az elsőséget, a többi bajnokságban nagy harcokra van kilátás.</p>

Az NB III. Tisza-csoportjában hét hajdú-bihari gárda érdekelt, és közülük a legnagyobb érdeklődés minden bizonnyal a DVSC-DEAC szereplését kíséri majd, mivel a csapat egyértelműen a végső sikerre és az azzal járó feljutásra tör.

A hajdú-bihariak egyébként keretbe fogják a Tisza-csport mezőnyét, hiszen míg a kis Loki áll az élen, addig a Nyíradony szerénykedik az utolsó helyen.
A labdarúgó Megye I-ben az első hely már lefutottnak tekinthető, hiszen a Hajdúszoboszló jelentős előnnyel vezet, és a télen egyáltalán nem gyengült, ráadásul a célok is változatlanok.

A Megye II-ben sokkal nagyobb harc várható a feljutó helyet illetően, hiszen az első négy gárda mindössze hat ponton belül tanyázik a tabellán.

Labdarúgó NB III, Tisza-csoport, 16. forduló.
Március 9., vasárnap (14.30):
Nyíregyháza Spartacus II–Nagyecsed, DVSC II-DEAC–Balmazújváros, Ibrány Balkány, Diósgyőr II–Hajdúböszörmény, Nyíradony–Várda SE, Nyírmada–Létavértes, Volán-Sényő–Berettyóújfalu, Mátészalka–Hajdúnánás.

Megye I., 18. forduló:
Március 8., szombat (14.30):
Tetétlen–Sárrétudvari, DEAC–Báránd
Március 9., vasárnap (14.30):
Ebes–Polgár, Nagyhegyes–Komádi, Hajdúsámson–Derecske, Kaba–Létavértes II., Hajdúdorog–Hosszúpályi, Téglás–Nyírmártonfalva, Hajdúszoboszló–Püspökladány.

Megye II., 16. forduló:
Március 8., szombat (14.30):
Mezősas–Tiszacsege, Konyár–Földes, Hajdúhadház–Nyíracsád, Nagyrábé–Blondy.
Március 9., vasárnap (14,30):
Vámospércs–Körösszakál, Mikepércs–Nádudvar, Nyírábrány–Görbeháza, Szentpéterszeg–Fülöp.

Megye III.
Március 8., szombat (14.30):
Keleti csoport: Hajdúböszörmény II.–Hajdúsásmon II., Nyírábrány II.–Álmosd, Monostorpályi–Sáránd.
A Nyugati csoport küzdelmei március 15-én kezdődnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!