haon-sportoldal

2007.12.04. 13:30

Presztízsmeccs a Ligakupában

<p>Debrecen-Hétközi fordulót rendeznek a labdarúgó Ligakupában, a tavaszról előrehozott mérkőzésen szerdán 13 órától a DVSC-TEVA csapata a Nyíregyháza Spartacus gárdáját látja vendégül az Oláh Gábor utcai stadionban. ( Az előzetes tervekkel szemben a mérkőzést nem a Vágóhíd utcán játsszák.)</p>

Fontos hír a szurkolóknak: a találkozót a Hajdú Online-on (www.haon.hu) élőben követhetik figyelemmel a drukkerek.
Mindkét alakulatnak van mit javítania az eddigi produkcióján, hiszen az első fordulóban a Loki Rákospalotán a REAC vendégeként szenvedett 3–1-es vereséget, míg a nyírségiek 4–2-re kaptak ki a Budapest Honvéd vendégeként. A sors pikantériája, hogy az örök riválisok a Ligakupa őszi küzdelmei során is egy csoportban voltak, akkor Debrecenben 3–2-re, míg Nyíregyházán 2–0-ra diadalmaskodott a DVSC-TEVA.

Bizonyíthatnak

A debreceni bajnokcsapat nem a legjobb előjelekkel készül a találkozóra, ugyanis rengeteg a hiányzó a Lokinál.
Ibrahim Sidibe és Faggyas Milán betegek, Komlósi Ádám, Dragan Vukmir és Sándor Tamás térdsérüléssel bajlódnak, Leandro a sarokproblémája miatt miatt jár kezelésre, Éles Szilárdnak a bokája fáj, Dzsudzsák Balázsnak meghúzódott a bal combhajlító izma, míg Szűcs István és Balogh János rehabilitációs munkát végez, de egyikük sem játszik már ebben az évben.
– Nem szabad azzal foglalkoznunk, kik hiányoznak majd tőlünk, szerencsére bő a keretünk s azok a labdarúgók, akik a DVSC-TEVA csapatát alkotják, nem véletlenül kerültek hozzánk.
Most azok a futballisták is megmutathatják tétmeccsen a tudásukat, akik eddig kevesebb lehetőséghez jutottak – nyilatkozta a Naplónak Herczeg András, a Loki vezetőedzője.
– A Nyíregyháza ellen mindig presztízsmeccset vívunk, ennek tudatában készítettük fel a játékosokat a szerdai Ligakupa-meccsre.
Természetesen csakis a győzelem megszerzése lehet a célunk, bízva abban, hogy jó teljesítménnyel szerezzük meg a három pontot.

Edzőmeccs a műfüvön

A DVSC-TEVAszakmaistábjánakvezetője azt is elárulta, a Lokinál próbajátékon lévő három játékos, Vinicius Galvas, Fleischhacker Miklós és Alexander Perics a Bőcs elleni edzőmérkőzésen bizonyíthatják tudásukat, a felkészülési meccset szerdán 15 órától az Oláh Gábor utcai sportkomplexum műfüves pályáján rendezik.

Újabb próbajátékosok

Újabb próbajátékon lévő labdarúgók csatlakoztak a DVSC-TEVA keretéhez. Amint arról a Napló beszámolt, a brazil Vinicius Galvas az elmúlt héten Debrecenbe érkezett, sőt a csatár a Vác elleni edzőmérkőzésen már gólt is szerzett a Loki színeiben.
A hét elején két újabb próbajátékos érkezett tesztelésre a cívisvárosba, nevezetesen Fleischhacker Miklós és a szerb Alexander Perics.
A 21 éves magyar futballista Sopronban nevelkedett és ott is lett élvonalbeli futballista, játszott a Héviz gárdájában is, ám a Lokihoz az Integrál DAC csapatából érkezett tesztelésre. Fleischhacker a védelem és a középpálya bal oldalán is bevethető.
A másik játékos, Alexander PericsBelgrádból érkezett, 18 éves esztendős és csatárként jöhet számításba a DVSC-TEVA alakulatánál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!