HAON - Sport - MegyeII

2018.09.16. 19:57

„Az első félidőben jobban sugárzott a magabiztosság a csapatból, mint egy országos rádió”

Hajdú-Bihar - Íme, itt vannak a megye II északi bajnokság 5. fordulójának vasárnapi mérkőzései.

Hajdú-Bihar - Íme, itt vannak a megye II északi bajnokság 5. fordulójának vasárnapi mérkőzései.

Nyíracsád Petőfi SE–Téglási VSE 1–4 (0–3)

60 néző Vezette: Gálfi F. (Szűcs L., Áncsán Gy.)

Nyíracsád: Klenik D. – Keczán K., Klenik Gy. (Bilda J.), Maczó K., Gugg K. (Csík R.), Balogh T. (Rostás R.), Lakatos M., Szőke M., Rózsa N., Kovács M. (Maczó Cs.), Csecsődi I. Edző: Kedves György.

Téglás: Móré B. – Szabó G. (Dufla D.), Horváth P., Papp F., Künstler A. (Deák G.), Szőllősi L. (Kovács G.), Sigér S. (Kovács Á.), Jánosik G. (Nagy M.), Danó H. (Kecskés L.), Kocsány Z., Kovács I. Edző: Nagy Imre.

Gól: Rostás R., illetve Szőllősi L., Jánosik G., Danó H., Kovács G. Jók: Senki, illetve Kovács I., Móré B., Szőllősi L., Danó H., Sigér S., Kovács G., Kocsány Z. Kiállítva: Szőke M., Rózsa N. Ifi: 0–5.

Kedves György: A nyíracsádi csapat sajnos ezen a meccsen az öltözőben maradt. Rendkívül álmosan kezdtük a mérkőzést és nagyon nagy hátrányba kerültünk. Az első félidő után sajnos az egyik játkosunkat kiállították. És milyen érdekes a csapatszellem, hogy ettől kezdve jobban futballoztunk. Az ellenfelet ettől kezdve teljesen a kapujuk elé szegeztük. Sajnos ekkor nem tudtunk gólt szerezni. Ebben a szakaszban kaptunk egy kontragólt, ami megpecsételte a sorsunkat. Újabb kiállítás történt tőlünk, ennek ellenére tudtunk szépíteni, de mínusz két emberrel a meccs végéig nem bírtuk a küzdelmet. Gratulálok az ellenfélnek, további sok sikert. Mi pedig okulva hibáinkból és emelt fővel megyünk tovább.

Nagy Imre: Nagyon jó első félidőt produkáltunk. Szervezettek, koncentráltak voltunk, ami gólokban is megmutatkozott. Az emberelőny minket zavart meg és sokat hibáztunk a második félidőben, de ma a győzelem volt a legfontosabb. Gratulálunk az ifi és a felnőtt csapatnak. Köszönjük Kovács Istvánnak, hogy elvállalta a kapus posztot.

Pentafrost SE–Görbeházi K.S.E. 4–1 (1–0)

200 néző Vezette: Németh M. (Kóti L., Darányi A.)

Nyírmártonfalva: Bodnár S. – Szemán B. (Mezei S.), Tóth T., Dobrai G. (Tóth 2T.), Jónizs A. (Bálega Cs.), Tóth G., Szemán B., Szakály P. (Kiss G.), Peják D. (Havrilla I.), Konyári S. (Szemán T.), Fekete S. Edző: Konyári Sándor.

Görbeháza: Szilágyi K. – Nagy Cs., Kiss K., Barkó S., Tóth A., Hajdu R., Siket Gy., Csele G., Fábián Sz., Tóth P., Ilyés Z. Edző: Ronkovics Tamás.

Gól: Tóth T., Konyári S., Tóth G., Szemán B., illetve Fábián Sz. Jók: Mindenki, illetve Mindenki Kiállítva: Fábián Sz. Ifi: 5–0.

Konyári Sándor: Az első félidőben jobban sugárzott a magabiztosság a csapatból, mint egy országos rádió. A megbeszélteket mindenki betartotta, így egy hullámvölgyet leszámítva végig a kezünkben tartottuk a mérkőzést. Az edzésen gyakorolt szituációk rendre visszaköszöntek, amiből sikerült is beköszönnünk. Jobbulást kívánok a két sérült játékosunknak. Gratulálok az ifinek a magabiztos győzelemhez.

Ronkovics Tamás: Mai nap nem indulhatott volna rosszabban. Induláskor mind az ifi, mind a felnőtt csapatom tizenegy fővel állt rendelkezésemre, de minden tiszteletem a játékosaimért, akik eljöttek. Nyolcvan percig tudtuk tartani magunkat, de utána fizikálisan és kisebb bírói hibával sajnos ez az eredmény lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!