Visszasorolás

2019.07.13. 18:48

A negyedosztályban folytatja Balogh Norbert csapata

Az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) hivatalosan is bejelentette, hogy a negyedosztályba (Serie D) sorolja vissza a legutóbb a másodosztályban (Serie B) szereplő Palermót – írja a Nemzeti Sport Online.

Fotó: AFP / Miguel Medina

A sportlap emlékeztet: körülbelül három héttel ezelőtt derült ki, hogy a klub nem küldte el időben a másodosztály küzdelmeire történő regisztrációhoz szükséges dokumentumokat, s annak ellenére, hogy a klubnál állították, rendben van a nevezés, a szövetség most a negyedosztályba küldte vissza az alakulatot. A hivatalos indoklás szerint adminisztratív kötelességek teljesítésének elmaradása miatt sorolják vissza a szicíliai csapatot – olvasható a Football Italián.

Az FIGC májusban pénzügyi szabálytalanságok miatt a harmadosztályba sorolta vissza a gárdát, néhány héttel később viszont a szövetség fellebbviteli bizottsága pontlevonásra mérsékelte a büntetést, így a Palermo maradhatott a Serie B-ben.

A negyedosztály egyébként már amatőr liga Olaszországban – a Serie A, B és C számít profinak, mutat rá a Nemzeti Sport.

A klub kötelékébe tartozik az egykori DVSC-játékos, Balogh Norbert is, aki a mögöttünk hagyott idényt kölcsönben az APOEL-nél töltötte. Tizennyolc tétmeccsen ötször volt eredményes a ciprusi csapat színeiben.

Mint azt néhány napja a sportnapilap nyomán megírtuk: Balogh sorsa egyelőre kérdéses, sajtóhírek szerint a Mol Fehérvár FC lehet a játékos fő kérője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!