HAON - Sport - DVSC

2018.08.18. 08:44

Pontot mentett a Loki a végén

Debrecen - Az MTK ellen sikerült folytatni a veretlen szériát, a Loki az ötödik fordulóban a végén mentett pontot.

Debrecen - Az MTK ellen sikerült folytatni a veretlen szériát, a Loki az ötödik fordulóban a végén mentett pontot.

Érdekes közjátékkal indult a péntek esti bajnokija a DVSC-nek, az MTK elleni derbi a Nagyerdőn, hiszen hat perccel később tudott belefújni a játékvezető a sípjába. Az ok: a hajdúsági jobbhátvéd, Cikos kezéről sehogyan sem akart lejönni a gyűrű, így emiatt Kusnyír Eriknek kellett kezdenie a szlovák légiós helyett.

Vendég öröm

Rögtön a végre várt kezdés után Ferenczi játszott Haris elé, a Balmazújvárosból igazolt középpályás lőhetett kapura, nem sokon múlt, hogy betaláljon!

Mint menet közben kiderült, a Cikos–Kusnyír csere nem számított igazi cserének, ezért Herczeg Andrásnak továbbra is három lehetősége maradt.

Fotó: Derencsényi István

Folyamatosan nyomott a Debrecen, de a vendégek kontráiban benne volt a veszély, ami, sajnos, a 15. percben góllá is érett. Lencse a védelem mellett betört a kapu elé, Kanta József pedig a rendkívül jó passzt gólra váltotta.

A bekapott találat után magasabb sebességre kapcsoltak a házigazdák, bár eddig sem voltak restek, de az MTK nem engedett fogást magán.

A félidő vége felé felpörögtek az események, előbb Bódi egyenlített szabadrúgásból, majd nem sokkal a gól után Nagy nagy hibája után Lencse újra megszerezte a vezetést az MTK-nak.

A folytatás sem sikerült sokkal jobban, ugyanis a szünetet követően kétgólos előnybe került a Feczkó-legénység, kérdés, mit tudott felmutatni a hazai együttes.

Takács Tamás egy utolsó előtti pillanatban felzárkóztatta a cíviseket, de az utolsó rohamok már alig hoztak eredményt, de végül sikerült.

A 94. percben Tőzsér Dániel csapatkapitány remekbe szabott szabadrúgása után Szatmári Csaba ugrott a legmagasabbra, és a hálóba fejelt.

HBN


OTP Bank Liga 5. forduló

DVSC – MTK Budapest 3–3 (1–2)

Nagyerdei Stadion, 4002 néző. Vezette: Berke (Tóth II., Szert)

DVSC: Nagy S. – Kusnyír, Kinyik, Szatmári, Barna (Könyves, 52.) – Tőzsér – Varga K., Haris, Bódi (Bereczki, 84.), Ferenczi – Avdijaj (Takács, 73.)

MTK: Kicsak – Ikenne–King, Gengeliczki, Pintér, Szelin – Vass Á. – Farkas (Schafer, 55.), Kanta, Bognár, Myke (Gera, 84.) – Lencse (Torghelle, 77.)

Gól: 0–1 Kanta (15.), 1–1 Bódi (41.), 1–2 Lencse (42.), 1–3 Lencse (75.), 2–3 Takács (86.), 3–3 Szatmári (95.)

Sárga lap: Szelin (17.), Ikenne–King (40.), Kusnyír (58.), Kicsak (68.), Pintér (73.), Kanta (82.), Torghelle (90.), Kinyik (91.), Gengeliczki (94.)


[related-post post_id="3955734"]

[related-post post_id="3955215"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!