HAON - PR cikk

2018.03.12. 10:12

III. Cívis Fészek Építőipari és Lakberendezési Kiállítás a Hajdú-bihari Naplóval

<strong>2018. május 5–6-án az Inform Média Kft. újra megrendezi a megye egyik legnagyobb és legnépszerűbb építőipari kiállítását, a III. Cívis Fészek kiállítást. </strong>

2018. május 5–6-án az Inform Média Kft. újra megrendezi a megye egyik legnagyobb és legnépszerűbb építőipari kiállítását, a III. Cívis Fészek kiállítást.

A kiállítás helyszínéül ismét a Nagyerdei Stadion – Hall-t választottuk. A korábban megrendezett kiállításainkról a kiállítópartnerek és látogatók pozitív visszajelzései arra ösztönöznek bennünket, hogy újra megrendezzük, immár 3. alkalommal a Cívis Fészek Építőipari és Lakberendezési Kiállítást. Ajánljuk mindazoknak az együttműködő partnereknek, akik szeretnének egy olyan rendezvényen bemutatkozni, ahol a látogatók megoldást keresnek az otthonuk építéséhez, kulturált környezetük kialakításához, „alaptól a tetőig” segítséget kapnak az elképzeléseikhez. Ajánlatunk: három megyére kiterjedő intenzív médiakampány, tapaszalt, eredményes szervezői háttér, piacképes árak, exkluzív kiállítói helyszín, ingyenes parkolás, egyedi igények figyelembe vétele.

Március 31-ig EARLY BIRD árakon várjuk jelentkezését!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!