HAON - PR cikk

2015.05.27. 11:54

Sajtóközlemény

<strong>Gyógyszeripari tablettázó présszerszám-gyártó üzem létrehozása a Techszervíz Kft-nél.</strong>

Gyógyszeripari tablettázó présszerszám-gyártó üzem létrehozása a Techszervíz Kft-nél.

 

 

 

 

 

 

 

 

A Techszervíz Kft. 150 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára című pályázati kiíráson. A 380 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból gyógyszeripari tablettázó présszerszám-gyártó üzemet építettek és szerelték fel a gyártásához szükséges technológiai berendezésekkel.

 

A TECHSZERVÍZ Ipari Szolgáltató Kft. 2006 májusában alakult Debrecenben. A vállalkozás fő tevékenysége vegyipari és élelmiszeripari berendezések üzemeltetése, javítása, CNC és forgácsolási munkák, gyógyszeripari tablettázó présszerszámok gyártása, technológiai cső- és gépszerelés, vegyipari tartálygyártás, acél szerkezetek tervezése és gyártása, továbbá tablettakészítő gépekhez alkatrész gyártása.

 

A megnövekedett gyógyszeripari igények kiszolgálása, valamint a további fejlődés biztosítása érdekében a korábbi telephelyen lévő szűkös, mintegy 150 nm-es műhely kibővítése elengedhetetlenné vált Debrecenben egy új, 800 nm-es, kétszintes iroda és gyártócsarnok kialakításával, valamint a gyógyszeripari tablettázó présszerszámok gyártásához szükséges technológia beszerzésével.

 

A beruházás megvalósítása 2014. július és 2015. április közt valósult meg uniós pályázati támogatás segítségével.

 

A beruházással 71 munkahelyet tudtak megtartani.

 

A cégről és a fejlesztésekről bővebb információt a www.techszerviz.hu oldalon olvashatnak

 

 

 

További információ kérhető:

Takács Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!