HAON - PR cikk

2012.10.18. 09:35

Természetes, hogy a versenyre a menyasszony nevez

Az esküvő a menyasszony álmairól szól és ha megtaláljuk hozzá a tökéletes partnert – ráadásul kapunk egy kis külső segítséget – könnyedén valóra is válhatnak álmaink.

Az esküvő a menyasszony álmairól szól és ha megtaláljuk hozzá a tökéletes partnert – ráadásul kapunk egy kis külső segítséget – könnyedén valóra is válhatnak álmaink.2012. Álompár versenyünk győztes menyasszonya, Szemán-Nagy Emőke nyilatkozott nekünk:

„Természetes, hogy a versenyre is a menyasszony nevez – mondja mosolyogva - leendő férje pedig csak lelkesen pislog és támogatja, hisz nem is tudja pontosan mi vár rá! Velünk is így volt ez. Szerencsére rengeteg barát, ismerős, családtag támogatott minket, hittek bennünk és így bekerültünk a döntőbe.”

- Mit kaptatok ettől a versenytől, mit jelentett számotokra?

„Mindent. A hangulat ami azon a hétvégén jelen volt felejthetetlen. A verseny feladatai, az odafigyelés, a szeretet, jókedv végigsöpört a versenyzőkön és ettől úgy éreztük magunkat, mintha nem is egy megmérettetésen lennénk, hanem egy baráti összejövetelen. A nyeremények, amiket megnyertünk, igazi álomesküvőt biztosítottak számunkra. Mióta részt vettünk a versenyen csupa jó dolgok történnek velünk. Életünk legjobb döntése volt, hogy jelentkeztünk, és megsúgom: a párom a verseny végén megköszönte, hogy jelentkeztünk.”

Tehát, menyasszonyok,vőlegények! Itt az idő !

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!