HAON nyereményjáték

2014.02.18. 13:49

Randizós mozira sorsolunk jegyeket

A csajkeverők c. filmben Zac Efron két infantilis haverja mellett a csajozással múlatja az időt. Hét páros belépőnk van a filmre.

A csajkeverők c. filmben Zac Efron két infantilis haverja mellett a csajozással múlatja az időt. Hét páros belépőnk van a filmre.

Ám csak semmi komolyság, ezek a „randik” nem arról szólnak, hogy két felnőtt értékeli egymást, mint embert. Mígnem Jason egyik alkalmi partnere fel nem teszi a nagy kérdést: „szóval…mi van most közöttünk?” A szoknyavadász fiúnak természetesen nem áll szándékában szorosabbra fűzni a szálakat, ezért véd-, és dacszövetséget köt barátaival, a válóper szélén álló Mikey-val és a sokszor nagyra nőtt óvodásként viselkedő Daniellel. Fogadalmat tesznek, hogy még véletlenül sem kezdenek komoly kapcsolatba a közeljövőben. Természetesen az élet – és egy kínos második találkozás a szőke Ellie-vel (akit Nagy-Britannia egyik ügyeletes üdvöskéje, Imogen Poots alakít) – keresztülhúzza Jason számításait, miközben cimborái is rájönnek, hogy a sors és a nők útjai kifürkészhetetlenek. A Csajkeverők az elsőfilmes Tom Gormican vérbő vígjátéka, amelynek középpontjában a szex, a szerelem és az ezeket övező, sokszor ismerős, időnként pedig rendkívül kínos baklövések állnak.

a sorsolásra február 27-én kerül sor, a részvételi feltételekről itt olvashat

Játékunk nyertesei:

Nagy Erika - freera@...

Csige Virág - 0801judit@...

Sári Mária - s.marcsi62@...

Csányi Klára - klara_cs@...

Elekné Csilla - elekne-csilla@...

Makszin Dénes - makszin.denes@...

Békési Mónika - bmoni03@...

emailben értesítünk a nyeremény átvételéről

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!