HAON - Legfontosabb

2018.09.25. 09:35

A fejlődés elkötelezettje

Bihartorda - Serdült János Csaba frissen megválasztott polgármester tervei között szerepel, hogy befektetőket csábítson a településre.

Bihartorda - Serdült János Csaba frissen megválasztott polgármester tervei között szerepel, hogy befektetőket csábítson a településre.

Szorgalmazni fogja az infrastruktúra javítását, különös tekintettel a csatornázásra és az utak állapotára. Az aszfaltozott utak arányát is növeli igyekszik majd, ezekhez szeretné kihasználni a pályázati forrásokat, egyéb lehetőségeket is. Mint lapunknak elmondta, Bihartordán elindult egy folyamat, melynek során szeretnék a települést szebbé, jobbá, élhetőbbé tenni, ehhez fog ragaszkodni polgármestersége során. Serdült János Csaba (független) a vasárnapi voksoláson a szavazatok 80 százalékát szerezte meg.

A kistelepülés frissen megválasztott polgármestere Bihartordán él, lokálpatriótának tartja magát. Az elmúlt nyolc évben képviselőként és alpolgármesterként szerzett közigazgatási tapasztalatot. A vasárnapi megmérettetésen függetlenként indult és fölényesen nyerte a szavazást két másik jelölttel szemben.

HBN


[related-post post_id="3994453"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!