HAON lakóhelyem

2018.11.19. 14:23

Arany Rózsa-díj a virágos Polgárnak

Polgár - A Virágos Magyarország 2018 programra 324 település nyújtott be pályázatot.

Polgár - A Virágos Magyarország 2018 programra 324 település nyújtott be pályázatot.

A hajdúváros az 50 ezer lakos alatti települések kategóriájában pályázott, s a helyszínen tartott értékelést és zsűrizést követően kapott meghívást a november 16-án, Nagykőrösön megrendezett országos eredményközlő és díjkiosztó ünnepségre azok között, akik esélyesek voltak a díjazásra.

A Virágos Magyarország pályázat egyik legrangosabb elismerését, az Arany Rózsa díjat vehette át Tóth József polgármester 6 másik településsel együtt.

Tóth József a díjátadó ünnepségen elmondta: „Megtisztelő a kitüntető díj, amely további ösztönzést ad a közterületek és közintézmények virágosításának folytatására. Az a tervünk, hogy nem csak folytatjuk, de a lakosok és a civil közösségek bevonásával továbbfejlesszük és kiterjesszük a programot.”

A program az idén ünnepli a 25 éves évfordulóját, ennek apropójából minden pályázó település (324) kapott egy gyertyán fát. Polgáron a Járóbeteg Szakellátó Központ előtti térre ültették el.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!