HAON lakóhelyem

2018.06.08. 08:41

Füstölt az autógumi, kerékpárútra esett a faág

Hajdú-Bihar - A megye több pontján is szükség volt a katasztrófavédelem munkatársainak segítségére. Ügyeleti híreink péntekről.

Hajdú-Bihar - A megye több pontján is szükség volt a katasztrófavédelem munkatársainak segítségére. Ügyeleti híreink péntekről.

Csütörtök délelőtt Püspökladány külterületén a 42-es számú főút mellett egy elhagyott épületben teherautó gumi füstölt. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Csütörtök délután Bocskaikertben, a Debreceni úton két személygépkocsi ütközött össze. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd áramtalanították azokat. Az autókban utazók ki tudtak szállni sértetlenül az összetört járművekből.

Berendezési tárgyak égtek csütörtök délután egy műhelyben Egyeken, a Széchenyi István utcában. Az egyeki önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt a tüzet a tulajdonos eloltotta. A tűzoltók az utómunkálatokat végezték el.

Egy tíz méteres tölgyfa egyik ága kerékpár útra és buszmegállóra dőlt csütörtök este Berettyóújfaluban, a Puskin utcában. A helyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel és kéziszerszámokkal a faágat eltávolították.

- Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!