HAON - Kultúra

2018.11.10. 16:35

Szüret, a mulatság minden kellékével

Kismarja - A vendégelőadók mellett bemutatkoztak a helyi kulturális csoportok is.

Kismarja - A vendégelőadók mellett bemutatkoztak a helyi kulturális csoportok is.

A szüreti rendezvény a polgármester ünnepi megnyitóját követően a szüreti felvonulással kezdődött, amely a falu lakosságát megmozgató, jó hangulatban zajlott esemény volt.

A felvonulás a késő délelőtti órákban kezdődött, délután 4 óráig tartott, idén is színes programokkal. Az este hét órakor kezdődött bált a 20 éves múltra visszatekintő, Ferenczi Tünde vezette Komédium Színtársulat szüreti komédiája nyitotta meg.

A Szombathyné Törő Nóra és Markovics Sándor által vezetett Derecskei Szivárvány Néptáncegyüttes műsorával megalapozta az igazi szüreti mulatság hangulatát. Színvonalas, vidám és szórakoztató előadásukkal hozzájárultak rendezvényünk sikeréhez. Fellépett még a Kismarjai Kikerics néptánc csoport szatmári táncokkal. A báli műsort az erre az alkalomra összeállt felnőtt néptánccsoport hajdúsági tánca zárta, majd hajnalig tartó szüreti bállal ért véget a nap.

- Nagyné Kelemen Mónika -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!