HAON - Kultúra

2018.09.28. 12:05

Hazai pályán, Hajdú-Bihar megyében zárta a nyári turnét a Kowalsky meg a Vega

Hajdúhadház - A Hadházi Káposztás Napok igazi dzsemborivá fejlődött az évek alatt, a rengeteg látogatót vonzó esemény idén háromnapos volt.

Hajdúhadház - A Hadházi Káposztás Napok igazi dzsemborivá fejlődött az évek alatt, a rengeteg látogatót vonzó esemény idén háromnapos volt.

A nyitányon, pénteken este Pápai Joci szórakoztatta a nagyérdeműt a Szabadtéri Színpadon, majd szombaton és vasárnap már jöttek az olyan elmaradhatatlan programok, mint például a főzőverseny és a motoros felvonulás. A szervezők nem bíztak semmit a véletlenre, a Káposztás Napok színvonalát országosan elismert előadókkal emelték. Ahogy az borítékolható volt, óriási sikert aratott Korda György és Balázs Klári, de A Nyughatatlan együttes tagjai is táncra perdítettek több lelkes rajongót.

Az esemény zárásaként, vasárnap késő délután hazánk egyik legnépszerűbb zenekara, a Kowalsky meg a Vega foglalta el a színpadot. Kowa a koncert elején elismerte, kissé fáradt a társaság, hiszen előző nap még Zalaegerszegen volt fellépésük, de ez egyáltalán nem érződött a teljesítményükön, a többezres tömeg remekül szórakozott. A publikum jóleső érzéssel, tapssal és kiabálással fogadta, amikor a banda énekese ekképpen fogalmazott: „Hazatértünk Hajdú-Biharba”. (Köztudomású, Kowalsky Komádiban született, míg a dobos, Sóder debreceni.) A zenekar honlapjáról kiderült, a csapat a hadházi koncerttel zárta a 15 éves jubileumi turné nyári időszakát.

HBN


[related-post post_id="3994240"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!