HAON - Kultúra

2018.05.17. 16:42

Zenét és lelki útravalót is kaptak a csökmőiek

Csökmő - Három kislány konfirmált a csökmői református templomban a napokban.

Csökmő - Három kislány konfirmált a csökmői református templomban a napokban.

A fiatalok a gyülekezet és Szabó Gyula lelkész előtt tettek tanubizonyságot hitükről. Az ünnepi alkalmat Kovács Adrienn zenei produkciója tette meghitté, zongorán Házi Katinka tanárnő kísérte. Kovács Adriennt a fellépésre Gál István zenetanár készített fel. Bagdi Sára – mint hosszú évek óta minden konfirmációs alkalmon – ezúttal is megszívlelendő sorokat olvasott fel, most Antoine de Saint-Exupéry Fohászát. A Csökmői Népdalkör alkalomhoz illő dalcsokorral készült. Igét hirdetett Szabó Gyula lelkész, akinek Csökmőn ez volt az első konfirmációs ünnepélye.

Szigeti Jánosné presbiter szólította a konfirmációjuk 10., 25., 50., 60. évfordulóját ünneplőket, hogy Horgász Istvánné gondnok asszonytól átvegyék az emléklapot. Néhányan, akik nem tudtak részt venni az ünnepségen, levelet írtak, amit szintén Szigeti Jánosné olvasott fel. Az egyház kiemelkedő eseménye szeretetvendégséggel zárult.

- B. Kiss Andrea -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!