HAON - Hűségkártya

2013.04.16. 11:05

Tavaszi méregtelenítés

Debrecen - Szépségházunkban hölgyek és urak kedvükre válogathatnak a testszépítő kezelésekből.

Debrecen - Szépségházunkban hölgyek és urak kedvükre válogathatnak a testszépítő kezelésekből.Legújabb szolgáltatásunk, a Hialuronsavas ráncfeltöltés (tű nélküli mezoterápiás kezelés) mellett, beindítottuk a meditáció és Chi Kung tanfolyamunkat is – mondta el Tóth Barbara, a Hellas Szépségház vezetője. Kavitációs ultrahangos zsírbontással, ajándék hullámmasszázzsal, „Slender You” alakformáló tornával, rádiófrekvenciás zsírbontással, bőrfeszesítéssel, ránctalanítással, mélymeleg terápia speciális testtekercseléssel, cellulitisz (narancsbőr), fogyasztással, feszesítéssel, ultraton ingeráramos izomstimulációs fogyasztással várjuk kedves vendégeinket.

Mindezek mellett az álló szolárium (EU-csöves), vibrotrainer alakformáló, fekvő szolárium és aerobikórák szolgálják a szépülni vágyók céljait.

Exkluzív kezelések hűséggel

Nálunk kipróbálhatja a Jade köves masszázst és Bemer-terápiát is, de különleges Wellnia aromaterápiás gőzkabinunk, „Delfin” vibramasszázsos infraszaunánk, illetve felső légúti betegségek kiegészítő kezeléseként használható sószoba és gyermekeknek sóhomokozó is rendelkezésre áll. Természetesen a Szépségház kozmetikai szolgáltatásokat is nyújt (gyantázás, testtekercselés, arc- és dekoltázs masszázs, ultrahangos arckezelés). Ráadásul az exkluzív kezeléseket a Napló-hűségkártya tulajdonosai és családtagjaik kedvezménnyel vehetik igénybe.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!