HAON - Hűségkártya

2013.04.22. 11:06

Obsit Military Shop

Az OBSIT MILITARY SHOP a debreceni fiatalok körében igen közkedvelt katonai bolt, immár 20 éve állunk a vásárlók szolgálatában.

Az OBSIT MILITARY SHOP a debreceni fiatalok körében igen közkedvelt katonai bolt, immár 20 éve állunk a vásárlók szolgálatában.

Tevékenységünk: textiláruk, katonai ruházati termékek és kiegészítőik kiskereskedelme.

Széles választékban kínálunk amerikai, német és magyar katonai ruházati termékeket, felszerelést. Mindenki számára elérhető áron próbáljuk biztosítani ezeket a military cikkeket. Használt és új ruházati termékeink, katonai felszereléseink kiváló minőségűek, strapabíróak és jó állapotban vannak.

Intézményeket, közületeket, biztonságtechnikai vállalkozásokat egyedi kedvezménnyel szolgálunk ki!

Árpilis 8-án voltunk 20 évesek, ez alkalomból jelenlegi akciónk: bomber dzsekikre és bakancsokra 20 % kedvezmény, 2013. április 19-től május 19-ig!

Igyekszünk a military-debrecen.hu honlapunkon termékeinkről, árukészletünkről naprakész információt nyújtani. Bízunk benne, hogy minél nagyobb megelégedéssel látogatják honlapunkat. Várjuk megrendeléseiket, kérdéseiket!

Üzletünk által forgalmazott minőségi termékek erős igénybevételre vannak tervezve, nagy népszerűségnek örvendenek fegyveres testületek, vadászok, horgászok, erdészek, vagyonőrök, polgárőrök és természetjárók körében.

Forduljanak hozzánk bizalommal, állunk a rendelkezésükre!

 

Címünk: Debrecenben a Piac u. 45-47. sz. alatt, az udvarban

Nyitvatartás: H-P: 9.00-17.30 Szo: 9.00-13.00

Május 10-11-én hosszított nyitvatartás 18.00-ig!

Telefon: +36 52 344 740

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!