HAON - Hűségkártya

2013.04.16. 11:02

Hozza magát formába

Debrecen - Tavaszi tisztítókúrákkal, fogyasztószerekkel és alakformáló krémekkel segítenek a csinosodni vágyóknak.

Debrecen - Tavaszi tisztítókúrákkal, fogyasztószerekkel és alakformáló krémekkel segítenek a csinosodni vágyóknak.Bio- és reformélelmiszereket, diabetikus, gluténmentes termékeket, gyógyteákat, étrend-kiegészítőket, vitaminokat és ökotisztítószereket kínálunk vevőink számára, emellett egyedi ajándéktárgyakat és feng-shui kellékeket forgalmazunk. A csinosodni vágyó vásárlókat tavaszi tisztítókúrákkal, fogyasztószerekkel és alakformáló krémekkel várják. Újdonság az a prémium minőségű osztrák bio teacsalád, melynek díjnyertes babateája már 1 hetes kortól adható. De kiváló a speciális alakformáló, méregtelenítő és vitalizáló teája is, mely Debrecenben csak nálunk kapható! – hívta fel a figyelmet Antalné Szilágyi Katalin, a Füredi Ajándék-Gyógynövény üzlet tulajdonosa, hozzátéve: boltunkban a legjobb áron található a parajdi sótermékek (sószappan, levendulás sópárna, gyógynövényes fürdősók, sómécses, sólámpa) széles választéka, melyek az allergiaszezonban, illetve különböző bőrproblémák esetén sokat segíthetnek.

Kedvezményt biztosít

A közelgő anyák napjára is egyedi ajándékcsomagokkal várják a vásárlókat!

– A házi kedvencekre is gondolunk: üzletünkben vásárolhatók biorezonanciális gyógyhatású készítmények állatoknak, melyekkel segíthetik, óvhatják kedvencük egészségét – fűzte hozzá a tulajdonos. A cégvezető három éve partnere a hűségkártyaprogramnak. Az üzletben található termékekre – más kedvezménnyel nem összevonható – 10 százalék kedvezményt nyújtunk a kártyát bemutató vásárlóinknak. A vásárlók élnek a hűségkártya nyújtott engedménnyel, hiszen ez a 10 százalék kedvezmény amellett, hogy nem egyszeri, igen jelentős összegeket lehet vele megtakarítani – fogalmazott Antalné Szilágyi Katalin, aki maga is évek óta szívesen olvassa a lapunkat, azért, hogy naprakész legyen a városban zajló eseményekről.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!