HAON - Hűségkártya

2013.03.27. 16:26

Megjelent a Polgármesteri Évkönyv

Debrecen - 26 település, 26 ember, 26 interjú - a véleményük, a törekvéseik mintául szolgálhatnak.

Debrecen - 26 település, 26 ember, 26 interjú - a véleményük, a törekvéseik mintául szolgálhatnak.

A Hajdú-bihari Napló 2012 tavaszán indította útjára településeket bemutató oldalát, élükön a polgármesterekkel készített interjúkkal.

A kapcsolatápolás mellett azzal a céllel is szerveztük meg ezeket a találkozókat, hogy - az aktuális eseményektől kicsit elvonatkoztatva - a vezetők lehetőséget kapjanak egy olyan beszélgetésben részt venni, amelyet ugyan mi kezdeményezünk, de annak szálát átvéve ők szőhetik a történetet a települések terveit, erősségeit bemutatva.

Beszéltek a helységhez fűződő kapcsolatukról, sőt személyes élményeikről is. A nyomdafestékbe öröklődött beszélgetések amolyan megyetérképként is szolgálhatnak, hiszen megtudjuk belőlük, milyen óriási távolságok, s egyben különbségek vannak az egyes települések között.

Mostanra évkönyvbe foglaltuk az interjúkat, és rendezvénynaptárat, valamint számos érdekességet szerkesztettünk melléjük. Reméljük, a kiadványt érdeklődéssel lapozgatják!

HBN-BB


A Polgármesteri Évkönyv kapható a szerkesztőség ügyfélszolgálatán 199 forintos áron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!