Ütközésekhez és háztűzhöz vonultak a lánglovagok

Akt.:
A hajdúszoboszlói háztűz helyszíne
A hajdúszoboszlói háztűz helyszíne - © Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Újra kellett éleszteni a hajdúszoboszlói tűzeset sérültjét. Ügyeleti hírek.

Tűz keletkezett egy családi ház egyik szobájában hétfőn kora délután Hajdúszoboszlón. A helyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a lángoló házban egy eszméletlen embert találtak. Az egység kihozta a férfit, majd átadta a mentőszolgálatnak. Újraélesztést követően a mentők kórházba szállították a sérültet. A tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. A Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét folytatott le a tűz miatt.

tuz1Újra kellett éleszteni a sérültet Hajdúszoboszlón | Fotó: Matey István

Összeütközött két személyautó tegnap délelőtt a 35-ös főúton az autópálya lehajtónál. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói avatkoztak be a helyszínen. A mentőszolgálat három embert kórházba szállított.

balesetA 35-ös főúton történt baleset helyszíne | Fotó: Matey István

Kerítésoszlopnak ütközött egy autó tegnap délután Debrecenben, a Jánosi utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, a mentőszolgálat pedig az autó vezetőjét kórházba szállította.

Az úttestre borult egy fa tegnap Debrecenben, a Kút utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók láncfűrésszel távolították el a faágat.

Szalagkorlátnak ütközött egy vasárut szállító kisteherautó kedd hajnalban Hajdúnánás közelében, az M3-as autópályán. A helyi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet, majd az autópályára került sarat egy vízsugárral letakarították.

Az elmúlt 24 óra intézkedései

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 2 súlyos és 3 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 12 személyt fogott el, akik közül 10 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 17 személyt állítottak elő, köztük 6 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 6 esetben történt.Hajdúszoboszló.
HAON.HU


hirdetés