Küldjön hírt! - Diákok „ökoskodtak” Hajdúböszörményben

Hajdúböszörmény - <em>A 2017/2018-as tanévben a hajdúböszörményi Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium második alkalommal, a Hajdú- Bihar Megyei Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a hajdúböszörményi Zöld Kör támogatásával indította útjára az „Ökoskodó” komplex vetélkedő a fenntartható fejlődésért 6-7. évfolyam elnevezésű levelezős versenyét.

Hajdúböszörmény - A 2017/2018-as tanévben a hajdúböszörményi Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium második alkalommal, a Hajdú- Bihar Megyei Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a hajdúböszörményi Zöld Kör támogatásával indította útjára az „Ökoskodó” komplex vetélkedő a fenntartható fejlődésért 6-7. évfolyam elnevezésű levelezős versenyét.

71 hazai és határon túli csapat közül az április 26-án megrendezett döntőn 6 csapat versenyzett egymással.

A végeredmény a következő:

  • 1. A Debreceni Kazinczy Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Ökokvartett csapata, felkészítő tanáruk: Oszonicsné Rátonyi Gyöngyi
  • 2. A Mikepércsi Hunyadi János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Fantasztikus 4S csapata, felkészítő tanáruk: Kelemenné Hortobágyi Ilona.
  • 3. Az Egri Balassi Bálint Általános Iskola Babon-ások csapata, felkészítő tanáruk: Ludvigné Fótos Erzsébet
  • 4. A Debreceni Bolyai János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Bebe és a lányok csapata, felkészítő tanáruk: Takácsné Kovács Ágnes.
  • 5. A Debrecen Szoboszlói Úti Általános Iskola Fantasztikus négyes csapata, felkészítő tanáruk: Jakó Ildikó
  • 6. A Létavértesi Irinyi János Általános Iskola Irinyi követői csapata, felkészítő tanáruk: Lukács Mihályné
  • Gratulálunk a győzteseknek!

    - Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!