Debrecen hírei

2013.12.19. 16:26

Véget ért a DVSE adománygyűjtő akciója - a vízilabdázók személyesen adták át a csomagokat

Debrecen - November közepén a Debreceni Cívis Póló Vízilabda Sportegyesület és Debrecen vízilabdacsapata adománygyűjtő akcióba fogott. Az adományokat a DVSE képviselői csütörtökön délután juttatták el három szervezetnek.

Debrecen - November közepén a Debreceni Cívis Póló Vízilabda Sportegyesület és Debrecen vízilabdacsapata adománygyűjtő akcióba fogott. Az adományokat a DVSE képviselői csütörtökön délután juttatták el három szervezetnek.

A pólósok felhívására rengetegen csatlakoztak az akcióhoz - a klub egy hónapon keresztül fogadta a felajánlásokat, jó állapotban lévő ruhákat, cipőket, játékokat, könyveket.

A több mint negyven, ünnepi díszbe öltöztetett dobozba csomagolt adomány-pakkokat Debrecen vízilabdacsapatának kétszeres olimpiai bajnok vezetőedzője Varga Tamás, csapatkapitánya Weszelovszky László, az Universiadé-győztes Halek Márton, valamint a junior világbajnok Marnitz Gergő személyesen vitte el a kiválasztott szervezetekhez. A pólósok három intézményt látogattak meg - a DMII Fogyatékosokat Ellátó Intézményét, a Debreceni Baptista Gyülekezet Benita Nevelőszülői Hálózatát valamint a Nagycsaládosok Debreceni Egyesületét - és adták át a rászoruló gyermekeknek, fiataloknak, időseknek, nagycsaládoknak az esztendő legszebb ünnepe előtt. Céljuk az volt, hogy olyanok arcára varázsoljanak mosolyt a szeretet ünnepének közeledtével, akiknek a mindennapokban sajnos kevesebb jut!

- Amikor arra alkalom és lehetőség van, mindig igyekszem támogatni a szegényeket és rászorulókat, 2008-ban, a pekingi olimpia megnyerése után például árva gyermekek megsegítésével foglalkozó alapítványnak ajánlottam fel a győztes sapkámért árverésen befolyt összeget. Most pedig a DVSE elnökeként találtam azt ki, hogy adományok gyűjtésével járuljunk hozzá megannyi hátrányos helyzetű gyermek és család karácsonyának szebbé tételéhez. Reméljük sikerült sokak arcára mosolyt csalnunk - fogalmazott Varga Tamás.

A Debreceni Cívis Póló Vízilabda Sportegyesület és Debrecen vízilabdacsapata hálásan köszöni mindenkinek, aki támogatta a kezdeményezést és csatlakozott ahhoz, ezáltal pedig több nehéz sorsú, szegény gyermek, felnőtt és család várhatja meghitten és boldogabban a karácsonyt!

- Oláh Andrea, DVSE Sajtóreferens -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!