Ha lemaradt, most egy kattintással felhozhatja magát

Ha lemaradt, most egy kattintással felhozhatja magát
Debrecen – Újra ESZOSZ-demonstráció volt a megyeszékhelyen, autóktól hangosak a debreceni éjszakák, de beszélgettünk a Loki egészségügyi okok miatt visszavonult kézisével, Sopronyi Anettel is. Reméljük, nem hagytunk ki semmit.


„Minden ember számára az egészség a legfontosabb” – Interjú Sopronyi Anettel

A DVSC kézilabdázójának egészségügyi okok miatt véget kell vetnie karrierjének.. Sopronyi Anett elégedett az elért eredményeivel, de apró hiányérzete azért mégis akad.

sopronyi (1)


Orbán Viktorhoz fordultak az elkeseredett ESZOSZ-dolgozók

Munkát, kenyeret követelt körülbelül száz Első Magyar Környezettudatos Szociális Országos Szövetkezet (ESZOSZ) károsult szerda délután a kormányhivatal épülete előtt.

eszosz


Száguldoznak és bömböltetik a járműveket a debreceni utakon

Zajos és szabálytalankodó járművekre panaszkodott olvasónk. Megkerestük a rendőrséget az után érdeklődve, mennyi bejelentést kapnak hasonló esetekről és mit tesznek a megoldás érdekében.

motor


Csúnyán átvertek egy 68 éves debreceni asszonyt

Bár hitellel hitegették, valójában egy fogyasztói csoportba szervezték be a pénzére váró nőt. Nem egyedi az esete.

atveres


A lámpacsere után majdnem nyolcvan utca lesz világosabb

Mostanában kezdődött meg az a munka, amely során 61 helyszínen, 79 utcában 836 darab, több mint 30 éves köztéri, nátriumos lámpa cseréjét végzik el a szakemberek. A fejlesztés alatt több buszmegállóban fedett váróhelyet is kialakítanak.

vilagitas


Három év után lesz újra használható a TÁG-uszoda

Debrecen idei költségvetéséből bruttó 85 millió forintot különítettek el a beruházásra, a munkálatok a keddi nap folyamán már el is kezdődtek.

uszoda


Motoros csattant őzzel a 33-as főúton

Hortobágy felé tartott az a motoros, aki elé egy őz ugrott a 33-as főút 88- as kilométerkövénél szerda reggel. Az ütközés során a kétkerekű jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett, amíg a pórul járt vad elhullott.

baleset


Átengedte a volánt az ittas havernak, végül egy fa tövében kötöttek ki

A fiatalember átengedte barátjának az autó vezetését, ezután szenvedtek balesetet a 3316-os úton Balmazújváros irányában. Mindkét férfit gyanúsítottként kezeli a rendőrség, a szonda pozitív értéket mutatott.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

Videó: A koporsóban támadt fel egy 16 éves lány

A család bezúzta a sírt, amikor meghallották a 16 éves Neysi Perez segélykiáltását. Sajnos nem sikerült őt időben kimenteni, a lány meghalt.

koporso