Helyi közélet

2008.10.29. 06:18

Nincs fény veszélyes az útszűkület Sámsonkertben

<p>Létezik egy honlap, amin információt cserélhetnek a sámsonkerti lakosok. Itt vetődött fel, hogy a 471-es útról benzinkút mögött letérve található egy utca, melynek egy szakaszán már csak egy irányú forgalom lehetséges a fák a gaz és a szemét miatt – irják olvasóink.&#160;&#160;<DIA width="900" height="700" alt="Lakossági útszélesítés Sámsonkertben 2008.10.28."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Lakoss_gi__sz_les_t_s_S_msonkertben_2008_10/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Lakossági útszélesítés Sámsonkertben 2008.10.28." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Ráadásul ha egy autó előtt egy gyalogos az útszűkületbe közlekedik szinte futva menekül ki, mivel egy autó mellett már egy gyalogos sem fért el.
Az itteni buszmegállóhoz nagyon sokan igyekszünk nap, mint nap. Sajnos hiába kértünk ide közvilágítást, sem azt nem kaptunk sem az út állapotát nem rendezte az önkormányzat.

Elhatároztuk, hogy megpróbálunk ezen segíteni. Szórólapot készítettünk, aztán osztogattunk a környék lakói között, valamint az internet segítségével hívtuk össze az embereket. Október 25-én délután elérkezett a nagy nap. 11 felnőtt valamint 4-5 gyerek segítségével, kiszélesítettük azt a bizonyos útszakaszt.

Nem várunk senkitől sem köszönetet, de azt azért megjegyeznénk: szomorú, hogy létezik a településünkön részönkormányzat, vezetővel együtt, de neki egy ilyen alapvető dolog megszervezésére sem terjed ki a figyelme.

Csigéné Mariann és Csigainé Erika
Sámsonkert

  • Sámsonkert: koccanás után továbbhajtott
  • Tiltott szesz Sámsonkertben
  • Nem volt közvilágítás Debrecen főterén
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában