Bulvár, celeb

2008.05.08. 06:48

Letartóztatták Amy Winhouse-t

<p>Önként jelentkezett a rendőrségen Amy Winehouse, akit drogbirtoklás gyanújával tartóztattak le szerdán - jelentette be a brit rendőrség és az énekesnő szóvivője.</p>

Az ügy előzménye egy januárban készült videofelvétel, amelynek képein Winehouse valószínűleg crack-kokain fogyasztása közben látható.

A Scotland Yard közlése szerint az énekesnőt helyi idő szerint délután egy órakor vették őrizetbe az egyik londoni rendőrkapitányságon, ahol Winehouse önként jelentkezett. Az énekesnő őrizetben marad, és szóvivője szerint teljesen együttműködik a rendőrséggel.

A rendőrség és az énekesnő szóvivője is elmondta, hogy letartóztatása azzal a videofelvétellel függ össze, amit még január 22.-én hozott nyilvánosságra a Sun című brit lap. A felvételen az énekesnő egy crack-pipát szív londoni lakásában. A lap információi szerint Winehouse közben porrá őrölt ecstasyt és kokaint is szippantott.

Winehouse-nak két hete egy éjszakát kellett egy rendőrségi cellában töltenie, miután a Camden nevű híres londoni szórakozónegyedben egy férfit megütött, egy másikat pedig lefejelt, amikor taxit próbált szerezni. Az énekesnőt a rendőrség az eset után megrovásban részesítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!