Helyi közélet

2008.03.12. 09:22

Gázrobbanás Berettyóújfaluban

<p>Berettyóújfalu - Gázrobbanás volt egy berettyóújfalui házban ma reggel 8 óra után nem sokkal. A robbanásban összedőlt, és lakhatatlanná vált a ház, melynek romjai közül életveszélyes sérülésekkel kórházba szállítottak egy embert. <DIA alt="Gázrobbanás 2008.03.12." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/G_zrobban_s_2008_03_12_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Gázrobbanás 2008.03.12." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/Gazrobbanas-berettyoujfalu.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" />&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/Gazrobbanas2-berettyoujfalu-cZZs.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></A></p>

10 48

Már átszállították a ma reggeli berettyóújfalui házrobbanás egyetlen sérültjét a Berettyóújfalui Kórházból, ahol megállapították, hogy nincs traumás sérülése. A házbérlőjét, egy 50 év körüli férfit jelenleg a Debreceni Orvos és Egészségtudmányi Centrum Bőrgyógyászati klinikáján kezelik súlyos sérülésekkel, testénetk közel 40 százalékán szenvedett első és mádosfokú égési sérüléseket, már nincs életveszélyes állapotban.

 9 22

A BerettyóújfaluiKórházba szállítottak a ma reggeli berettyóújfalui házrobbanás egyetlen sérültjét súlyos, életveszélyessérülésekkel.

A ház teljesen összedőlt, a szomszédos épületek kismértékben megsérültek. A robbanás okát még vizsgálják, a kárfelmérés jelenleg is tart. A tűzoltók és a rendőrök a helyszínen vannak.

 

Kapcsolódó anyagok:

  • Böszörményi robbanás, mackó mint gyujtós
  • Robbanás Nagykállóban
  • Robbanás és tűzhalál Újfehértón
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában