Gólszegény találkozón harcolták ki a győzelmet

Gólszegény találkozón harcolták ki a győzelmet
© Fotó: Matey István
Berettyóújfalu – Gál István találatával 1–0-ra győzte le a Nyírgyulaj gárdáját a Mezei-Vill.

A válogatott szünet után újra pályára léptek az NB I-es férfi futsalcsapatok: a hetedik fordulóban, hétfőn este a Nyírgyulaj otthonában vendégszerepelt az MVFC-Berettyóújfalu. Igazi presztízscsatára készülhettek a drukkerek, ugyanis a szabolcsiak keretében több, egykor még az Újfalut erősítő futsalos található.

Inkább a küzdelem dominált a találkozón, ugyan a helyzetek megvoltak, azonban az első délidőben egyik egyletnek sem sikerült bevenni a másik kapuját. Aztán a szünet után nem sokkal , a 22. percben Gál István törte meg a jeget, és szerezte meg a vezetést a vendégeknek. A folytatásban sem kényeztették el a nézőket a játékosok, maradt az 1–0, amivel Turzó József alakulata negyedik sikerét is megszerezte a sorozatban.

A Mezei-Vill legközelebb pénteken 18.30-tól meccsel, az FTC látogat majd a Pálfi István Rendezvénycsarnokba.

HBN


Nyírgyulaj–MVFC-Berettyóújfalu 0–1 (0–0)

Nyírbátori Sportcsarnok, vezette: Viczián Mátyás.

Nyírgyulaj: Pallai G. – Lovas N., Sánta J., Siska G., Nagy I. Csere: Angyalos A., Szép T., Varga D., Orosz D., Szabó Á., Erdei G., Gömze A., Végső Zs., Pálvölgyi B.

MVFC: Tihanyi Cs. – Gál I., Rábl J., Nagy I., Szabó P. Csere: Mezei D., Magyar Sz., Nagy D., Trencsényi J., Nagy B., Kondás K., Harmati T. Vezetőedző: Turzó József.

Gól: Gál I. (22.)

Sárga lap: Sánta J. (8.), illetve Gál I. (37.), Rábl J. (37.)