Gazdaság

2018.10.26. 09:10

Egyedi karszalag, többféle stílus – ahogy a megrendelő megálmodja

<strong>A karszalagok rendkívül népszerűek, előszeretettel használják fesztiválok, koncertek, vásárok, gasztronómiai események, aquaparkok, jégpályák vagy éppen játszóházak a biztonságos azonosításhoz, beléptetéshez.</strong>

A karszalagok rendkívül népszerűek, előszeretettel használják fesztiválok, koncertek, vásárok, gasztronómiai események, aquaparkok, jégpályák vagy éppen játszóházak a biztonságos azonosításhoz, beléptetéshez.

Minden eseményhez van megfelelő karszalag, hiszen a tyvek-, műanyag-, szövet-, és szőtt karszalag típusok felhasználási módja nem ismer határokat. Az okos csuklószalagok alkalmazásával a készpénz teljesen eltűnhet pl. a fesztiválokról, vagy a strandokról, hiszen a felokosított “virtuális pénztárca” segítségével bármilyen rendezvényen önfeledten és biztonságosan szórakozhatunk.

A költséghatékony Tyvek

Az egyik legnépszerűbb típus a költséghatékony Tyvek karszalag. Ennek a semmivel össze nem hasonlítható papírszerű anyagnak a felhasználási módja rendkívül széles: találkozhatunk vele biztonságos beléptetéskor strandokon, fesztiválokon, sportrendezvényeken, koncerteken, jégpályákon, szabadidő parkokban és város-, vagy falunapokon is. A Tyvek anyagból készült karpánt vízálló, roncsolódás nélkül el nem távolítható, mivel erős ragasztóanyag-zárással készül. A tőszelvényes mellett rendkívül népszerű még a vonalkódos és a QR kódos változata.

A királyi textil

A szövet karszalagokat több napos, általában nívósabb rendezvényekre ajánljuk. Felhasználási területük rendkívül széles; a fesztiváloktól az esküvőig, a divatbemutatóktól a kempingekig, VIP vendégek jelölésétől a barátság karkötőkig terjed. A textil csuklószalagok három fő típusba sorolhatóak: nyomtatott, szőtt, illetve ezek kombinációja, a hibrid.

A színesen nyomtatott textil csuklópánt elkészítése során szinte  nincs olyan megrendelői kérés, amelyet ne tudnánk megvalósítani - köszönhetően a technológia adottságainknak.

A szőtt, szövött csuklópántok a karszalagok királynői: a klasszikus szövési technológiából fakadóan jellemző rájuk az egyediség, az elegancia és a különleges megjelenés.

A hibrid textil szalagok jelentik a jövőt, hiszen a digitális és a szövési technológia előnyeit ötvözzük egy termékben.

A textil karszalagok NFC ill. RFID chippel is rendelhetőek, mellyel felhasználási módjuk rendkívüli módon kibővíthető; digitális pénztárcaként, öltözőszekrény kulcsaként, vagy akár VIP zónákba történő belépési engedélyként is használhatóak.

Az örökké trendi szilikon

A szilikon karkötő soha nem fog kimenni a divatból!” - mondják a hozzáértők. Miben rejlik trendisége? Gondoljunk csak bele: erősíti az együvé tartozás érzését például az állatvédőktől a vallási közösségekig, a szurkolói csoportoktól a politikai pártokig. Magánemberek és társadalmi szervezetek előszeretettel használják adománygyűjtésre, egy nemes ügy iránti összefogás jelképeként. A kényelmes és könnyen tisztítható szilikon karkötőket a cégek rendszeresen alkalmazzák reklámeszközként,  márkaépítésre, ismertség növelésre, hiszen egy könnyen elérhető, remekül kombinálható, jól testreszabható, alacsony árú, de hosszú reklám hatású termék.

Kérdése van? Beszerezné? Látogasson el az Euroko karszalag, szilikon karkötő és nyakpánt webáruházába!

- PR cikk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!