thriller

2020.06.12. 18:11

Rendőrségi gépírónőt alakít hamarosan Keira Knightley

A történet az alkoholtilalom idején játszódik New Yorkban.

British actress Keira Knightley poses during the photocall before the Chanel Croisiere (Cruise) fashion show on May 3, 2017 at the Grand Palais in Paris. (Photo by PHILIPPE LOPEZ / AFP)

Forrás: PHILIPPE LOPEZ / AFP

Fotó: AFP

Keira Knightley lesz a sztárja a Hulu streamingszolgáltató új thrillersorozatának, a The Other Typistnek (A másik gépíró), amely Suzanne Rindell azonos című regényéből készül – számolt be róla a Variety.com.

A széria első epizódját Ilene Chaiken írja, aki korábban az L. című romantikus tévésorozatot is jegyezte. Chaiken, akit több éves szerződés köt a Huluhoz, most vezető producerként is dolgozik majd a The Other Typist megvalósításán.

A sorozat főhőse Rose, egy csinos és csöndes rendőrségi gépírónő, akit elbűvöl új munkatársa, Odalie (Knightley). Az alkoholtilalom idején, New Yorkban játszódó történetet az alkotók „pszichoszexuális thrillerként” jellemezték, amely az identitás, a társadalmi különbségek és a megszállottság témájával is foglalkozik.

Knightley legutóbb a 20th Century Fox filmstúdió Misbehaviour című drámában szerepelt, egy kitalált történetben, ami az 1970-es szépségkirálynő-választásról szólt.

Borítókép: a színésznő 2017-ben egy divatbemutatón

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!