Sport - Foci

2008.06.16. 15:00

Már alig várja

<p>Debrecen - Orendi Mihálynak, a Debreceni Sportcentrum Kht. ügyvezető igazgatójának sport iránti elkötelezettsége közismert, a labdarúgással is közeli, baráti viszont ápol. A sportvezető szívesen beszélt gondolatairól a labdarúgó Európa-bajnokság kapcsán.<BR /><BR /></p>

– Megmondom őszintén, hogy nem voltam igazán kiéhezve erre az EB-re, ám ahogy mondani szokás, evés közben jön meg az étvágy: mostanság már alig várom a meccsek kezdetét.

Nagyon tetszenek a mérkőzések, a kis országok csapatainak szurkolok. Kedvenc válogatottam, a cseh gárda sajnos drámai csatában elvérzett, igaz, be kell vallani, hogy megérdemelt volt a török győzelem.

Ezzel együtt a cseh sportnak általában véve is igen magas a kultúrája, s valóban példaértékű, hazánk számára is. Meggyőződésem, hogy sokat tanulhatnánk tőlük, s fejlődhetnénk, ha őket követnénk.

De igaz ez a portugálokra és a hollandokra is: éppen ezért az Európa-bajnokság hátralévő részében értük szorítok, noha lehet, hogy Linekernek lesz igaza, s a végén a németek nyernek...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!