Nagyvilág

2008.06.16. 11:35

Azonosították a bajor légikatasztrófa áldozatait

<p>A német rendőrség hétfői jelentése szerint a pilóta, és annak bátyja és sógornője vesztette életét a hétvégi, bajorországi repülőszerencsétlenségben. A kisgép szétszóródott roncsait és a holttesteket vasárnap találták meg egy kukoricásban.</p>

Azt még mindig nem lehet tudni, hogy műszaki hiba vagy emberi mulasztás következtében zuhant-e le Dél-Németországban a kisgép. A Regensburgtól északra történt vasárnapi katasztrófában hárman vesztették életüket. A bajor rendőrség hétfői jelentése szerint, a kukorica mezőn talált kiégett roncsok és tetemek beazonosítása nagyon nehéz volt.

A 49 éves pilóta - egyben a sportgép tulajdonosa - 54 esztendős testvérével és annak 51 éves feleségével tartózkodott a fedélzeten a balesetkor. Mivel a tragédia az oberhubi kis reptér közelében történt, a kárszakértők első feltételezése szerint landolási manőver közben zuhant le a gép.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!